Bytecoin koers - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Bytecoin koers

Bytecoin is een anonieme cryptovaluta. De koers van Bytecoin (BCN) lijkt altijd erg laag. Dit komt echter omdat er enorm veel coins in omloop zijn. Ook de maximale supply (hoeveelheid/voorraad) is hoog. Hierdoor zal de munt niet snel/nooit honderden euro’s waard kunnen worden. Je kan wel voor weinig geld veel coins kopen. De totale hoeveelheid coins die ooit van Bytecoin in omloop zullen zijn ligt op 184,470,000,000 BCN.

De Bytecoin koers is een vreemde. Hij was in mei 2017 op recordhoogte en is daarna weer flink ingezakt. Het is wel een populaire munt, omdat er al meerdere forks vanaf deze coin zijn gedaan. Op deze pagina kun je de Bytecoin koers volgen in Euro, Dollar en BTC. Daarnaast zie je ook de informatie met betrekking tot handelsvolume van de afgelopen 24 uur en de huidige rang.

Huidige prijs in euro

De huidige prijs in euro met daarbij de market cap en het handelsvolume van de afgelopen 24 uur. Het handelsvolume wordt bepaalt door alle aangesloten markten (exchanges) die deze coin aanbieden.

Bytecoin koers In dollar

In Amerikaanse dollar (USD) is de koers als volgt:

Koers BCN in BTC

Op een exchange zie je de koers vaak weergeven als BTC/BCN. Tussen deze twee kun je sowieso handelen. De koers in Bitcoin is voor veel mensen erg handig. Hieronder de grafiek van de afgelopen dertig dagen. Je kan zelf deze tijdsperiode naar wens aanpassen.

Kopen Bytecoin

Je kan deze cryptovaluta helaas niet direct met iDEAL kopen. Om BCN te kopen moet je naar een exchange gaan. Hier handel je tussen onder andere BTC, ETH en LTC naar BCN toe. Dit lijkt moeilijk, maar valt reuze mee. Je kan de benodigde cryptovaluta kopen bij de onderstaande aanbieders:

Bitcoin en honderden altcoins kopen, verkopen, bewaren en traden kan veilig en snel bij Binance. Met aantrekkelijke bonussen en acties. Stort eenvoudig met iDEAL, bankrekening (SEPA) of creditcard.