Blackcoin koers - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Blackcoin koers

De Blackcoin koers heeft minder grote schommelingen gemaakt vergeleken met veel andere cryptocurrency. Het is al een oude munt en de eerste koersnotering stamt al uit 2014. Toen was de munt rond de 1 dollarcent waard. De jaren die volgden is de munt soms gestegen, soms gedaald. Pas in 2017, toen vrijwel alle cryptovaluta groeiden, is ook Blackcoin gestegen. De munt is zelfs meer dan een euro per stuk waard geweest. Het is een coin die je kan staken. Je krijgt dan een soort van rente over jouw munten. Je moet deze dan wel in een wallet bewaren en kan ze tijdelijk niet uitgeven. In totaal zijn er in 2017 meer dan 70 miljoen BLK in omloop.

Op deze pagina kan je de Blackcoin koers volgen in euro, dollar en bitcoin. Ook zie je het totale handelsvolume van de afgelopen 24 uur en de huidige rang.

Huidige prijs in euro

De huidige prijs in euro met daarbij de market cap en het handelsvolume van de afgelopen 24 uur. Het handelsvolume wordt bepaalt door alle aangesloten markten (exchanges) die deze coin aanbieden.

Blackcoin koers In dollar

In Amerikaanse dollar (USD) is de koers als volgt:
[currencygraph currency1=”blk” currency2=”usd”]

Koers BLK in BTC

Op een exchange zie je de koers vaak weergeven als BTC/BLK. Tussen deze twee kun je sowieso handelen. De koers in Bitcoin is voor veel mensen erg handig. Hieronder de grafiek van de afgelopen dertig dagen. Je kan zelf deze tijdsperiode naar wens aanpassen.

[currencygraph currency1=”blk” currency2=”btc”]

Kopen BLK

Deze coin kan direct met iDEAL bij Litebit (maak nu een account) worden aangekocht. Je kan dan gebruik maken van de gratis wallet in jouw Litebit account. Ook kun je Blackcoin kopen via een exchange. Dan moet je eerst beschikken over Bitcoin. Dit kan je goed bij de onderstaande aanbieders kopen:

Bitcoin en honderden altcoins kopen, verkopen, bewaren en traden kan veilig en snel bij Binance. Met aantrekkelijke bonussen en acties. Stort eenvoudig met iDEAL, bankrekening (SEPA) of creditcard.