BitSend koers - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

BitSend koers

BitSend is een cryptocurrency die in 2017 explosief is gestegen. De munt is al in 2014 uitgegeven, maar was niet erg populair. De BitSend koers is daarom van 2014 tot en met halverwege 2017 redelijk gelijk gebleven. Daarna is hij flink gestegen. De munt wordt afgekort als BSD en wordt door de makers aangeprezen als een robuuste cryptocurrency voor de toekomst. Het kent geen block halving. De beloning voor het minen blijft dus gelijk. Op deze pagina kun je de koers van BSD bekijken in euro, dollar en Bitcoin. Daarnaast zie je ook het handelsvolume van de afgelopen vierentwintig uur en de huidige rang.

Huidige prijs in euro

De huidige prijs in euro met daarbij de market cap en het handelsvolume van de afgelopen 24 uur. Het handelsvolume wordt bepaalt door alle aangesloten markten (exchanges) die deze coin aanbieden.

BitSend koers In dollar

In Amerikaanse dollar (USD) is de koers als volgt:

Koers BSD in BTC

Op een exchange zie je de koers vaak weergeven als BTC/OK Tussen deze twee kun je sowieso handelen. De koers in Bitcoin is voor veel mensen erg handig. Hieronder de grafiek van de afgelopen dertig dagen. Je kan zelf deze tijdsperiode naar wens aanpassen.

Kopen BSD

BitSend is een cryptovaluta die je gemakkelijk kan kopen met iDEAL. Dit kan via Litebit. Zij maken zelfs een wallet voor je aan, zodat je dit zelf niet meer hoeft te doen. Deze service is gratis. Daarnaast is het ook mogelijk om deze aan te schaffen via een exchange. Als je dit wilt doen, moet je eerst beschikken over Bitcoin. Dit kan je bij de onderstaande aanbieders goed kopen:

Bitcoin en honderden altcoins kopen, verkopen, bewaren en traden kan veilig en snel bij Binance. Met aantrekkelijke bonussen en acties. Stort eenvoudig met iDEAL, bankrekening (SEPA) of creditcard.