Bitconnect koers (BCC) - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Bitconnect koers (BCC)

Bitconnect, afkort als BCC (niet te verwarren met Bitcoin Cash, ook soms als BCC afgekort), is een controversieel platform. Volgens sommige mensen een regelrechte scam (bron), volgens andere een leuke munt om mee te handelen. De koers van Bitconnect kun je op deze pagina volgen. Wij doen dit in euro, btc en dollar. Ook zie je de huidige marketcap en het totale handelsvolume van de afgelopen 24 uur. Deze worden ingeladen via de website Coinmarketcap.

Update: BCC bestaat nog, maar het gehele lending platform is gestopt. Lees ons nieuwsbericht over Bitconnect stopt.

Huidige prijs in euro

De huidige prijs in euro met daarbij de market cap en het handelsvolume van de afgelopen 24 uur. Het handelsvolume wordt bepaalt door alle aangesloten markten (exchanges) die deze coin aanbieden.

Koers In dollar

In Amerikaanse dollar (USD) is de koers als volgt:

Koers Bitconnect in BTC

Op een exchange zie je de koers vaak weergeven als BTC/BCC. Je kan dan dus handelen tussen deze twee cryptocurrencies. De koers van Monero in Bitcoin is daarom voor veel mensen erg handig. Hieronder de grafiek van de afgelopen dertig dagen. Je kan zelf deze tijdsperiode naar wens aanpassen.

Kopen Bitconnect (BCC)

BCC kan je niet direct met iDEAL kopen. Je kan wel eerst Bitcoin te kopen en daarmee te gaan handelen op een aangesloten markt. Dit kun je via een van de onderstaande websites doen. Om alle aangesloten exchanges te zien, ga je naar de website van coinmarketcap>markets.

Bitcoin en honderden altcoins kopen, verkopen, bewaren en traden kan veilig en snel bij Binance. Met aantrekkelijke bonussen en acties. Stort eenvoudig met iDEAL, bankrekening (SEPA) of creditcard.