Handel de eerste 1000 euro aan crypto gratis via deze link!

Bitcoin koers

De koers van Bitcoin wordt door veel mensen op de voet gevolgd. Logisch ook, omdat het ook de grootste en bekendste cryptocurrency is. Bitcoin koers is een leuk iets om te volgen. Het ene moment zakt het iets en een ander moment behaald het weer een ATH. Dit is een All Time High. Een koershoogte die de munt nog nooit heeft gehaald. Op deze pagina kun je real-time de koers van BTC volgen in onder andere euro en dollar.

Klik hier om direct Bitcoin met iDEAL te kopen!


Huidige prijs Bitcoin en marketcap

Hieronder zie je het overzicht van de huidige prijs. Deze wordt weergeven in euro. Ook zie je een overzicht van het totale volume in euro.

De Bitcoin koers in Amerikaanse dollar (USD)

De huidige koers weergegeven in een grafiek.

Bitcoin kopen

Ben je na het zien van de koers enthousiast geworden? Kijk dan eens bij de volgende aanbieders. Hier kan je zelf ook BTC kopen. Wil je liever een uitleg? Lees dan Bitcoin informatie of de pagina Bitcoin kopen.

We hebben nu een hele leuke actie voor (nieuwe) gebruikers in samenwerking met onze favoriete exchange. Je handelt de eerste 1000 euro helemaal gratis! Bekijk de prijzen in de onderstaande widget of registreer direct via onze link om gebruik te maken van de aanbieding.

Handel eerste €1000 gratis