Bitcoin koers

De koers van Bitcoin wordt door veel mensen op de voet gevolgd. Logisch ook, omdat het ook de grootste en bekendste cryptocurrency is. Bitcoin koers is een leuk iets om te volgen. Het ene moment zakt het iets en een ander moment behaald het weer een ATH. Dit is een All Time High. Een koershoogte die de munt nog nooit heeft gehaald. Op deze pagina kun je real-time de koers van BTC volgen in onder andere euro en dollar.

Klik hier om direct Bitcoin met iDEAL te kopen!


Huidige prijs Bitcoin en marketcap

Hieronder zie je het overzicht van de huidige prijs. Deze wordt weergeven in euro. Ook zie je een overzicht van het totale volume in euro.

De Bitcoin koers in Amerikaanse dollar (USD)

De huidige koers weergegeven in een grafiek.

Bitcoin kopen

Ben je na het zien van de koers enthousiast geworden? Kijk dan eens bij de volgende aanbieders. Hier kan je zelf ook BTC kopen. Wil je liever een uitleg? Lees dan Bitcoin informatie of de pagina Bitcoin kopen.

Actie: Bij de aanbieder Bitvavo betaal je nu tijdelijk géén handelskosten over de eerste 1000 euro. Hierdoor is Bitvavo écht de goedkoopste exchange van Nederland. Storten kan met iDEAL! 

Crypto kopen

Ga naar Bitvavo en maak een gratis account

Betaal géén handelskosten bij Bitvavo

Bitvavo heeft een onwijs gave actie voor nieuwe klanten. Bij de aankoop van de eerste 1000 euro aan cryptocurrencies, betaal je geen handelskosten. Dit is een unieke actie van dit bedrijf. Zij zijn hiermee wederom de goedkoopste crypto exchange van Nederland!

Bitvavo crypto kopen

Maak snel een gratis account aan