Bitcoin Cash koers - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Bitcoin Cash koers

BCH is de afkorting van Bitcoin Cash. Een van de vele forks van Bitcoin. Voor sommige mensen een controversiele munt, de ander zweert erbij. Er is zelfs een grote groep miners die deze munt blijven minen. Ook al hebben ze – op het begin zeker – miljoenen verlies hiermee gemaakt. De Bitcoin Cash koers is dus iets wat zij erg in de gaten houden. Op deze pagina kun je de koers van BCC live volgen. Deze cryptomunt heeft interesse vanuit de hele wereld, dus je zal dikwijls flinke schommelingen zien. Zowel positief als negatief. Wij geven de koers in dollar, euro en BTC weer.

Klik hier om direct Bitcoin Cash met iDEAL te kopen!

Huidige prijs in euro

De huidige prijs in euro met daarbij de market cap en het handelsvolume van de afgelopen 24 uur. Deze data wordt rechtsstreeks ingeladen van de (geweldige) website coinmarketcap.

Koers In dollar

In Amerikaanse dollar (USD) is de koers van BCH als volgt:

Koers Bitcoin Cash in BTC

Op een exchange zie je de koers vaak weergeven als BTC/BCH. Je kan dan dus handelen tussen deze twee cryptocurrencies. De koers in Bitcoin is daarom voor veel mensen erg handig. Hieronder de grafiek van de afgelopen dertig dagen. Je kan zelf deze tijdsperiode naar wens aanpassen.

Kopen BCH

Deze crypto kun je direct met iDEAL kopen via onder andere Litebit. Een optie die ideaal is voor beginners, omdat je niet per se een wallet hoeft aan te maken. Je kan (kleine hoeveelheden) opslaan in de online Bitcoin Cash Litebit wallet. Een -vaak iets goedkopere- optie is BTC kopen bij BTC Direct. Deze verstuur je naar een wallet of een exchange. Daar handel je naar BCH toe. Hieronder een aantal aanbieders die wij betrouwbaar vinden:

Bitcoin en honderden altcoins kopen, verkopen, bewaren en traden kan veilig en snel bij Binance. Met aantrekkelijke bonussen en acties. Stort eenvoudig met iDEAL, bankrekening (SEPA) of creditcard.