Augur koers (REP) - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Augur koers (REP)

Augur is een voorspellingsplatform gebouwd op de blockchain. Het is een zeer populaire currency met een lage circulating supply. Er zijn dus weinig coins in omloop. De koers van deze currency, bekend onder de afkorting REP, lag rond de start iets boven 1 euro. Daarna heeft het wat schommelingen gehad in het verleden. Tegenwoordig is de coin niet meer weg te denken uit de top 100 cryptovaluta. De koers heeft zelfs al meer dan 20 dollar aangetikt. Op deze pagina kun je de Augur koers volgen. Deze wordt weergeven in euro, dollar en Bitcoin. Daarnaast zie je ook de huidige rang van REP en het handelsvolume van de afgelopen 24 uur.

Huidige prijs in euro

De huidige prijs in euro met daarbij de market cap en het handelsvolume van de afgelopen 24 uur. Het handelsvolume wordt bepaalt door alle aangesloten markten (exchanges) die deze coin aanbieden.

Augur koers In dollar

In Amerikaanse dollar (USD) is de koers als volgt:

Koers REP in BTC

Op een exchange zie je de koers vaak weergeven als BTC/REP. Tussen deze twee kun je sowieso handelen. De koers in Bitcoin is voor veel mensen erg handig. Hieronder de grafiek van de afgelopen dertig dagen. Je kan zelf deze tijdsperiode naar wens aanpassen.

Kopen REP

Augur kopen kan gelukkig direct via iDEAL. Je moet hier wel eerst een REP/Augur wallet aanmaken. Dit kan via de officiële website van deze cryptovaluta. Direct met iDEAL kopen doe je bij Litebit (gratis account). Je kan ook eerst BTC kopen en deze versturen naar een exchange, zoals Cryptopia (maak hier een gratis account). Hier handel je tussen REP/BTC om deze currency te kopen. De onderstaande aanbieders bieden Bitcoin aan. Litebit biedt ook direct Augur aan met iDEAL.

Bitcoin en honderden altcoins kopen, verkopen, bewaren en traden kan veilig en snel bij Binance. Met aantrekkelijke bonussen en acties. Stort eenvoudig met iDEAL, bankrekening (SEPA) of creditcard.