ArtByte koers - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

ArtByte koers

Op deze pagina kun je de ArtByte koers bekijken. Deze koers heeft in het verleden flinke schommelingen gekend. Vroeger ging het onder de naam AppleByte, maar na de naamsverandering is de koers toch iets gestegen. De munt richt zich op de mensen die dingen maken, vaak op creatief gebied. Dit kunnen kunstenaars zijn, maar ook mensen die streamen of video’s maken en op YouTube zetten. In 2014 was de koers van Artbyte iets gestegen, maar pas in 2017 werd de munt echt opgepikt. Daarna was er weer een korte daling te zien. Bekijk hieronder de actuele koers in euro, dollar en Bitcoin. Wil je liever eerst informatie lezen over de coin? Dat kan op onze ArtByte info pagina.

Huidige prijs in euro

De huidige prijs in euro met daarbij de market cap en het handelsvolume van de afgelopen 24 uur. Het handelsvolume wordt bepaalt door alle aangesloten markten (exchanges) die deze coin aanbieden.

ArtByte koers In dollar

In Amerikaanse dollar (USD) is de koers als volgt:

Koers ABY in BTC

Op een exchange zie je de koers vaak weergeven als BTC/ABY. Tussen deze twee kun je sowieso handelen. De koers in Bitcoin is voor veel mensen erg handig. Hieronder de grafiek van de afgelopen dertig dagen. Je kan zelf deze tijdsperiode naar wens aanpassen.

Kopen ABY

Deze coin kan direct met iDEAL bij Litebit (maak nu een account) worden aangekocht. Je kan dan gebruik maken van de gratis wallet in jouw Litebit account. Ook kun je ArtByte kopen via een exchange. Dan moet je eerst beschikken over Bitcoin. Dit kan je goed bij de onderstaande aanbieders kopen:

Bitcoin en honderden altcoins kopen, verkopen, bewaren en traden kan veilig en snel bij Binance. Met aantrekkelijke bonussen en acties. Stort eenvoudig met iDEAL, bankrekening (SEPA) of creditcard.