Ark koers - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Ark koers

Ark is een populaire munt waar sommige mensen erg veel van verwachten. De koers is van juli 2017 tot september 2017 enorm gestegen van onder de 50 cent naar boven de 3 euro. De koers is daarna iets gezakt, maar wel ruim boven het laagste niveau gebleven. De Ark koers wordt door veel mensen actief gevolgd. We zien deze munt ook vaak als tip tevoorschijn komen op Nederlandse websites. Deze cryptocurrency zorgt er voor dat mensen gemakkelijk in kunnen stappen met de blockchaintechnologie. Ontwikkelaars en start-ups kunnen met Ark snel en makkelijk instappen en een sidechain maken. Ark wil er voor zorgen dat cryptocurrency naar de massa gebracht wordt. Op deze pagina kun je de Ark koers bekijken in euro, dollar en Bitcoin. Ook zie je het handelsvolume van de afgelopen 24 uur en de huidige rang.

Huidige prijs in euro

De huidige prijs in euro met daarbij de market cap en het handelsvolume van de afgelopen 24 uur. Het handelsvolume wordt bepaalt door alle aangesloten markten (exchanges) die deze coin aanbieden.

Ark koers In dollar

In Amerikaanse dollar (USD) is de koers als volgt:

Koers in BTC

Op een exchange zie je de koers vaak weergeven als BTC/ARK. Tussen deze twee kun je sowieso handelen. De koers in Bitcoin is voor veel mensen erg handig. Hieronder de grafiek van de afgelopen dertig dagen. Je kan zelf deze tijdsperiode naar wens aanpassen.

Kopen Ark

Je kan deze populaire cryptovaluta direct met iDEAL kopen bij Litebit (maak hier een gratis account). Ideaal voor de beginner dus! Daarnaast kan je Stratis ook verhandelen of kopen op een exchange. Daarvoor moet je eerst Bitcoin, Litecoin of Ether kopen. Dit kan bij de onderstaande aanbieders. Alle websites en handelmarkten kun je vinden op de website coinmarketcap.

Bitcoin en honderden altcoins kopen, verkopen, bewaren en traden kan veilig en snel bij Binance. Met aantrekkelijke bonussen en acties. Stort eenvoudig met iDEAL, bankrekening (SEPA) of creditcard.