Ardor koers - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Ardor koers

Ardor is een cryptovaluta waar bedrijven en consumenten gebruik kunnen maken van een blockchainplatform. Dit platform is gebouwd op de valuta NXT. De Ardor koers was bij de start erg hoog, maar kende daarna een flinke daling. De koers bleef hierna vrij constant, maar behaalde niet meer de hoogte als eerst. Gelukkig – voor de ARDR houders – steeg de koers daarna weer explosief. Op deze pagina kun je de ARDR koers volgen in euro, dollar en Bitcoin.

Huidige prijs in euro

De huidige prijs in euro met daarbij de market cap en het handelsvolume van de afgelopen 24 uur. Het handelsvolume wordt bepaalt door alle aangesloten markten (exchanges) die deze coin aanbieden.

Bytecoin koers In dollar

In Amerikaanse dollar (USD) is de koers als volgt:

Koers ARDR in BTC

Op een exchange zie je de koers vaak weergeven als BTC/ARDR. Tussen deze twee kun je sowieso handelen. De koers in Bitcoin is voor veel mensen erg handig. Hieronder de grafiek van de afgelopen dertig dagen. Je kan zelf deze tijdsperiode naar wens aanpassen.

Kopen Ardor

Ardor kopen kan direct met iDEAL. Dit doe je via Litebit (maak hier een gratis account). Een hele makkelijke manier van ARDR kopen voor beginners. Je kan ook eerst BTC kopen en deze versturen naar een aangesloten exchange. Daar handel je dan tussen BTC/ARDR. Als je deze optie verkiest boven direct met iDEAL kopen dan kun je Bitcoin kopen bij de onderstaande aanbieders. Verstandig is het om deze eerst goed te vergelijken. Er kunnen prijsverschillen zijn!j

Bitcoin en honderden altcoins kopen, verkopen, bewaren en traden kan veilig en snel bij Binance. Met aantrekkelijke bonussen en acties. Stort eenvoudig met iDEAL, bankrekening (SEPA) of creditcard.