Kin

Kin is een gedecentraliseerd ecosysteem van digitale diensten voor het dagelijks leven gelanceerd door Kik (van de applicatie Kik-messenger). Bij deze digitale diensten kan je denken aan sociale netwerken en chat-apps. Het wordt een ecosysteem van hulpmiddelen voor digitale communicatie en commercie. De afkorting van deze token is KIN.


Kin als meest gebruikte cryptocurrency-portefeuille

Kin belooft een van de eerste meest gebruikte cryptocurrency-portefeuilles ter wereld te worden. Dit heeft verschillende redenen. De eerste en belangrijkste reden is het feit dat de token in de Kik-app wordt geïntegreerd. De Kik-applicatie (Kik-messenger) heeft miljoenen gebruikers die gestimuleerd worden om de cryptocurrency te gaan gebruiken. Kik wordt de eerste digitale service die lid wordt van het KIN-ecosysteem.

Verder heb je ook de Rewards Engine die andere digitale services zal motiveren om ook gebruik te maken van deze token en onderdeel te worden van het ecosysteem. Gebruikers zullen beloond worden met de token met behulp van een algoritme dat de bijdrage van elke gemeenschap bepaald.

Kin from Kin Foundation on Vimeo.

Kin kopen

Je kan deze cryptovaluta op meerdere manieren kopen. Helaas is het niet mogelijk om de token direct met iDEAL te kopen. Je moet eerst Bitcoin of Ethereum kopen en deze opsturen naar een aangesloten exchange. Daar verhandel je naar KIN toe. Je kan bij de onderstaande aanbieders goed BTC of ETH kopen. Voor een volledig overzicht van alle exchanges bekijk je de tabel via deze link.

Koers Kin

Bekijk hieronder de actuele koers van Kin. Deze zie je in Euro, USD en BTC weergeven. Ook zie je de huidige ranking en het actuele handelsvolume van de afgelopen 24 uur.

Koers Kin in euro

De huidige koers in euro.

Kin koers in Amerikaanse dollar

De huidige koers in Amerikaanse dollar is als volgt:
[currencygraph currency1=”kin” currency2=”usd”]

Koers in Bitcoin

De huidige koers in Bitcoin is als volgt:
[currencygraph currency1=”kin” currency2=”btc”]

Handige links

Hieronder een overzicht van handige links naar onder andere de block explorer, officiële website en overige informatie.

Betaal géén handelskosten bij Bitvavo

Bitvavo heeft een onwijs gave actie voor nieuwe klanten. Bij de aankoop van de eerste 1000 euro aan cryptocurrencies, betaal je geen handelskosten. Dit is een unieke actie van dit bedrijf. Zij zijn hiermee wederom de goedkoopste crypto exchange van Nederland!

Maak snel een account aan