Handel de eerste 1000 euro aan crypto gratis via deze link!

Feathercoin

Feathercoin is een open-source digitale valuta. het heeft veel dezelfde eigenschappen als bijvoorbeeld Bitcoin en Litecoin. Ook deelt het nieuwe eigenschappen van een groot aantal altcoins. De belangrijkste eigenschap die Feathercoin deelt, is dat het een monetaire valuta is. Het kan dus als geld worden gebuikt, verhandeld en verzonden. Feathercoin wordt afgekort als FTC. Daarnaast is het een valuta waarin veel aanpassingen zijn gedaan. De software is, in vergelijking met BTC en LTC, erg anders en geüpgraded. In eerste instantie werd deze cryptocurrency ontwikkeld om de blockchaintechnologie uit te breiden en te verbeteren. Ze hebben tegenwoordig een baanbrekend protocol/scrypt genaamd NeoScrypt. Zij vinden dit het meest buitengewone project van FTC.

Feathercoin informatieAlgemene informatie Feathercoin

Hieronder een aantal kenmerken en specificaties van deze cryptovaluta:

Naam: Feathercoin
Ticker: FTC
Algoritme: NeoScrypt
Retarget: Elk block
Netwerk port: 9336
Mining port: 9337
ASIC resistant: Ja
Totale supply: 336,000000

Waarom zou je Feathercoin gebruiken?

Betalingen zijn snel en veilig. Je betaalt bijna geen transactiekosten. Mensen die dus veel transacties willen doen, zoals bedrijven, kunnen dit met Feathercoin goed doen. De munt is al een aantal jaar oud en borduurt voort op Litecoin en Bitcoin. Het heeft een actief developersteam en maakt gebruik van het nieuwste NeoScrypt.

FTC kopen

Je kan Feathercoin kopen met iDEAL bij de Nederlandstalige aanbieder Litebit. Zij hebben eventueel ook een gratis Litebit wallet voor je. Zo hoef je zelf niet moeilijk te doen met het aanmaken, downloaden of zoeken van een FTC wallet. Je kan de munt ook kopen op een exchange. Dan ruil je hem bijvoorbeeld tegen Litecoin of Bitcoin. Je moet dan wel beschikken over een van deze valuta. Deze kan je goed bij de onderstaande aanbieders kopen:

We hebben nu een hele leuke actie voor (nieuwe) gebruikers in samenwerking met onze favoriete exchange. Je handelt de eerste 1000 euro helemaal gratis! Bekijk de prijzen in de onderstaande widget of registreer direct via onze link om gebruik te maken van de aanbieding.

Je kunt via Litebit direct Feathercoin (FTC) kopen met iDEAL. Dit werkt gewoon via je normale bank. Erg handig voor beginners of voor mensen die snel FTC willen kopen. Je hebt geen wallet nodig, omdat Litebit deze voor jou aanmaakt. Je kunt daarna jouw cryptocurrency versturen naar andere mensen of naar een exchange.[/vc_cta][vc_column_text]

Feathercoin 

Handel eerste €1000 gratis