Handel de eerste 1000 euro aan crypto gratis via deze link!

Ethos

Ethos, met als afkorting ETHOS, is de nieuwe naam van de voormalige cryptocurrency Bitquence (BQX). Het doel van Ethos is de markt voor cryptocurrency toegankelijk te maken voor iedereen en de acceptatie van de blockchaintechnologie te versnellen. Ook willen ze dat iedereen mee kan beslissen over de toekomst van deze cryptocurrency. Om dit te kunnen bereiken maken ze gebruik van design, technologie en sociale intelligentie.

Drie kenmerkende eigenschappen

De token heeft drie kenmerkende eigenschappen die hem onderscheiden van andere munten. Deze drie eigenschappen zetten wij op een rij en lichtten we kort toe.
1. Ethos Liquidity Network: Dit netwerk maakt het mogelijk om jouw tokens direct te storten, uit te laten betalen, te verzenden of te ruilen naar euro’s of enkele andere populaire cryptocurrencies.
2. Mobile First: Je kan ETHOS gratis verzenden naar een mobiel nummer, email of Ethos ID.
3. One-Click Diversification: Diversificeer beleggingen in verschillende valuta.

EthosEthos kopen

Je kan deze cryptovaluta op meerdere manieren kopen. Helaas is het niet mogelijk om ETHOS direct met iDEAL te kopen. Je moet eerst een andere token, zoals Bitcoin of Ethereum kopen en deze opsturen naar een aangesloten exchange. Daar verhandel je naar ETHOS toe. Je kan bij de onderstaande aanbieders goed BTC of ETH en andere coins kopen. Voor een volledig overzicht van alle exchanges bekijk je de tabel via deze link.

We hebben nu een hele leuke actie voor (nieuwe) gebruikers in samenwerking met onze favoriete exchange. Je handelt de eerste 1000 euro helemaal gratis! Bekijk de prijzen in de onderstaande widget of registreer direct via onze link om gebruik te maken van de aanbieding.

Handige links

Hieronder een overzicht van handige links naar onder andere de block explorer, officiële website en overige informatie.

Handel eerste €1000 gratis