Handel de eerste 1000 euro aan crypto gratis via deze link!

EOS

EOS is een decentraal besturingssysteem. Het is ontworpen om commerciële bedrijven een platform te geven om decentrale apps (Dapps) mee te maken. EOS beschikt over alle benodigdheden en kenmerken die nodig zijn. Dit zijn databases, accounts met toestemmingen, agenda’s, authenticatie en communicatie tussen de app en het internet. Ook communicatie onderling is mogelijk. Bedrijven kunnen zo blockchain applicaties maken zoals ze dat gewend zijn. Ze lijken enorm op de al bestaande webapplicaties.

EOS informatie en kopenGeen transactiekosten

Het belangrijkste kenmerk, naast het feit dat het voor commerciële bedrijven erg aantrekkelijk is, zijn de zero-transaction-fees. Je hoeft op het platform niet voor elke transactie te betalen. Dit is wel gebruikelijk bij de meerderheid van de nieuwe blockchain-platformen. Bij EOS werkt het iets anders en hebben ze een soort Proof-of-Stake model ingevoerd. Gebruikers die veel EOS hebben, kunnen deze onder andere gebruiken om te stemmen wat er in het netwerk gebeurd.

Schaalbaar

Een platform dat draait op EOS is enorm schaalbaar en kan miljoenen transacties per seconden aan. Ook wordt EOS hierdoor een serieuze concurrent voor Ethereum genoemd. Daar zijn de transactiekosten hoog en het volume per seconde lager.

EOS kopen

Je kan deze cryptovaluta kopen door deze op een exchange om te ruilen. Je maakt bijvoorbeeld een account aan op Bitfinex, Binance of Kraken. Daarna kan je Bitcoin kopen bij een van de onderstaande websites. Je verstuurd hierna de BTC naar een van de exchanges toe. Hier ga je ruilen tussen de markten BTC/EOS. Als je succesvol hebt gekocht, kun je EOS in een wallet zetten of op de exchange laten staan. Wij raden echter altijd een wallet aan. Dit is veiliger dan jouw tokens of andere digitale cryptovaluta op een exchange te laten staan.

We hebben nu een hele leuke actie voor (nieuwe) gebruikers in samenwerking met onze favoriete exchange. Je handelt de eerste 1000 euro helemaal gratis! Bekijk de prijzen in de onderstaande widget of registreer direct via onze link om gebruik te maken van de aanbieding.

EOS 

Handel eerste €1000 gratis