Dragonchain - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Dragonchain

Dragonchain, met de afkorting DRGN, is een token van voormalige medewerkers van het Disney team. De Dragonchain kan gebruikt worden om betalingen te regelen binnen het Dragonchain ecosysteem. De Dragonchain en het bijbehorende platform is vooral geschikt voor bedrijven omdat de bedrijfsgegevens heel goed beschermd worden. Ontwerpers kunnen tevens gebruik maken van gevestigde programmeertalen bij het maken van smart contracts. In het Dragonchain ecosysteem kan je in contact komen met verschillende experts in verschillende vakgebieden

Onderdelen Dragonchain

Dragonchain bestaat uit verschillende onderdelen.

Platform

Je bouwt op een platform zonder server met behulp van gevestigde programmeertalen zoals Java, Python en Node. Deze programmeertalen kunnen door ontwerpers gebruikt worden om Smart Contracts te maken. Alle smart contract hebben toegang tot Amazon webservices. In dit platform zit ingebouwde bescherming van bedrijfsgegevens. Dit maakt het heel aantrekkelijk voor bedrijven om te gebruiken.

Incubator

Je krijgt eerder toegang tot spannende nieuwe projecten die worden ondersteund door verschillende vakdeskundigen en liefhebbers van de blockchain. De incubator maakt het ook mogelijk om een blockchain project te lanceren.

Marketplace

Op de marketplace kan je gebruik maken van een ecosysteem van vooraf gebouwde slimme bibliotheekcontracten, gekwalificeerde leveranciers, gespecialiseerde experts en nieuwe projecten. De Dragonchain marketplace laat je in contact komen met verschillende disciplines zoals crypto, marketing, wetshandhaving, softwareontwikkelaars en uitzendbureaus. Een zeer uitgebreid netwerk dus.

Dragonchain kopen

Je kan deze cryptovaluta op meerdere manieren kopen. Helaas is het niet mogelijk om DRGN direct met iDEAL te kopen. Je moet eerst Bitcoin of Ethereum kopen en deze opsturen naar een aangesloten exchange. Daar verhandel je naar DRGN toe. Je kan bij de onderstaande aanbieders goed BTC of ETH kopen. Voor een volledig overzicht van alle exchanges bekijk je de tabel via deze link.

Bitcoin en honderden altcoins kopen, verkopen, bewaren en traden kan veilig en snel bij Binance. Met aantrekkelijke bonussen en acties. Stort eenvoudig met iDEAL, bankrekening (SEPA) of creditcard.

Handige links

Hieronder een overzicht van handige links naar onder andere de block explorer, officiële website en overige informatie.