DigixDAO - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

DigixDAO

Digix heeft tokens gemaakt van echt goud op de Ethereum blockchain. Zij gebruiken een blockchain met distributed ledger, omdat deze transparant en controleerbaar is. Digix heeft een reeks technologieën ontwikkeld, waaronder het Proof of Provenance Protocol (POP) en Digix Gold Tokens (DGX) op Ethereum. DigixDAO heeft een systeem ontwikkeld om het bestaan van eigendomsrechten van bezittingen op het gedistribueerde grootboek te bewijzen. Elke stukje DGD staat gelijk aan een stukje edelmetaal, dat fysiek ligt opgeslagen op een veilige locatie. Het is hierdoor geen decentraal project, maar meer een brug tussen de wereld van cryptovaluta en het huidige monetair systeem. Zij maken gebruik van twee tokens: DGX en DGD.

De stappen van DigixDAO

Hieronder een kort overzicht met daarin hoe Digix te werk gaat om
Fysiek goud: Aankoop van edelmetaal van LBMA-raffinaderijen met bijbehorende certificatien
Audit door derden: Een gerenommeerde auditor biedt driemaandelijks audits van elke kluis.
Herschikking: Digix stelt klanten in staat om DGX in ontvangst te nemen in hun bewarende kluis voor partners

Twee soorten tokens DGX en DGD

Het platform maakt gebruik van twee tokens. Dit zijn DGX en DGD. In de onderstaande afbeelding zie je de verschillende kenmerken van de twee munten

DigixDAO DGX en DGDDGD kopen

Je kan deze cryptovaluta op meerdere manieren kopen. Helaas is het niet mogelijk om DigixDAO direct met iDEAL te kopen. Je moet eerst Bitcoin, Ethereum of Litecoin kopen en deze opsturen naar een aangesloten exchange. Daar verhandel je naar DGD toe. Je kan bij de onderstaande aanbieders goed BTC, LTC en ETH kopen. Voor een volledig overzicht van alle exchanges bekijk je de tabel via deze link.

Bitcoin en honderden altcoins kopen, verkopen, bewaren en traden kan veilig en snel bij Binance. Met aantrekkelijke bonussen en acties. Stort eenvoudig met iDEAL, bankrekening (SEPA) of creditcard.

Handige links

Hieronder een overzicht van handige links naar onder andere de block explorer, officiële website en overige informatie.