Dent

Dent, met de afkorting DENT, is een token die ingezet kan worden op het gelijknamige platform, een marktplaats voor mobiele data. Door dit platform wordt het voor gebruikers over de hele wereld mogelijk om onderling mobiele gegevens te kopen, verkopen of te doneren via de blockchain. Dit is zelfs maar één van de speerpunten waar deze crypto zich op richt om datagegevens goedkoper te maken.


Waar richt Dent zich op?

1. Baas over eigen mobiele data

Dent is de wereldwijde valuta voor de uitwisseling van mobiele gegevens tussen telefoonmaatschappijen en gebruikers. Ook willen zij het mogelijk maken dat gebruikers onderling hun mobiele gegevens kunnen kopen, verkopen en doneren. Een zogenaamde “data sharing economy”.

2. De verstoring van de internationale roaming

Dent faciliteert de verwijdering van dure stuurprogramma’s (zoals dure routers tussen telecombedrijven) voor gegevens-roamingkosten.

3. Geautomatiseerde aankoop van mobiele data voor de beste prijs

Dent maakt geautomatiseerde aankoopmogelijkheden van datapakketten voor consumenten en IOT-apparaten mogelijk. De gebruiker krijgt altijd de beste prijs van de meest geschikte operator in zijn regio.

DentDent kopen

Je kan deze cryptovaluta op meerdere manieren kopen. Helaas is het niet mogelijk om Dent direct met iDEAL te kopen. Je moet eerst Bitcoin of Ethereum kopen en deze opsturen naar een aangesloten exchange. Daar verhandel je naar DENT toe. Je kan bij de onderstaande aanbieders goed BTC of ETH kopen. Voor een volledig overzicht van alle exchanges bekijk je de tabel via deze link.

Koers Dent

Bekijk hieronder de actuele koers van Dent. Deze zie je in Euro, USD en BTC weergeven. Ook zie je de huidige ranking en het actuele handelsvolume van de afgelopen 24 uur.

Koers DENT in euro

De huidige koers in euro.

DENT koers in Amerikaanse dollar

De huidige koers in DRGN is als volgt:
[currencygraph currency1=”dent” currency2=”usd”]

Koers in Bitcoin

De huidige koers in DRGN is als volgt:
[currencygraph currency1=”dent” currency2=”btc”]

Handige links

Hieronder een overzicht van handige links naar onder andere de block explorer, officiële website en overige informatie.

Betaal géén handelskosten bij Bitvavo

Bitvavo heeft een onwijs gave actie voor nieuwe klanten. Bij de aankoop van de eerste 1000 euro aan cryptocurrencies, betaal je geen handelskosten. Dit is een unieke actie van dit bedrijf. Zij zijn hiermee wederom de goedkoopste crypto exchange van Nederland!

Maak snel een account aan