Informatie over het kopen van Dent crypto - Populaire Crypto coin
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Dent crypto

Dent, met de afkorting DENT, is een crypto token / coin die ingezet kan worden op het gelijknamige platform, een marktplaats voor mobiele data. Door dit platform wordt het voor gebruikers over de hele wereld mogelijk om onderling mobiele gegevens te kopen, verkopen of te doneren via de blockchain. Dit is zelfs maar één van de speerpunten waar de Dent crypto zich op richt om datagegevens goedkoper te maken. In dit blog lees je alles over het project achter DENT en kom je erachter hoe je de crypto coins kan kopen.


Waar richt- Dent zich op?

1. Baas over eigen mobiele data

Dent is de wereldwijde valuta / crypto voor de uitwisseling van mobiele gegevens tussen telefoonmaatschappijen en gebruikers. Ook willen zij het mogelijk maken dat gebruikers onderling hun mobiele gegevens kunnen kopen, verkopen en doneren. Een zogenaamde “data sharing economy”.

2. De verstoring van de internationale roaming

Dent faciliteert de verwijdering van dure stuurprogramma’s (zoals dure routers tussen telecombedrijven) voor gegevens-roamingkosten.

3. Geautomatiseerde aankoop van mobiele data voor de beste prijs

Dent maakt geautomatiseerde aankoopmogelijkheden van datapakketten voor consumenten en IOT-apparaten mogelijk. De gebruiker krijgt altijd de beste prijs van de meest geschikte operator in zijn regio.

DENT Wireless

DENT Wireless is uniek in diverse opzichten. Wat DENT Wireless écht uniek maakt is dat ze een global data network willen maken. Door dit netwerk is er maar één mobiele netwerk nodig. Dit betekent dat je niet meer extra betaald voor roaming in het buitenland, of dat je extra simkaarten hoeft te kopen. De nieuwe technologie wordt volledig op de blockchain gebouwd en zorgt voor diverse voordelen, waaronder decentralisatie, transparantie en een werkend netwerk.

Dit netwerk wordt gemaakt met behulp van ERC-20, een welbekend ecosysteem in crypto waar Dent ook deel van uitmaakt. Dit ecosysteem wordt door grote projecten gebruikt, waaronder Ethereum. Kortom, ze gebruiken sterke netwerken én hebben een uitstekend plan om veranderingen in de wereld te maken: DENT Wireless.

Een ander voordeel van DENT Wireless is dat het mogelijk is om personalisatie aan te passen aan diverse diensten en mogelijkheden. Iedereen is anders en daar houdt dit project dan ook rekening mee. Door DENT Wireless kan de wereld van telefonie en data wel eens flink gaan veranderen. Door te investeren in dit project lift jij mee op het succes.

Op fundamenteel gebied is DENT Wireless een cryptocurrency met enorm veel potentie. Waarom? Ze zijn de eerste en de sterkste op dit gebied. Ze zorgen voor een global mobiel netwerk. Daarnaast is het team achter dit project betrouwbaar en competent. Er komen nog veel mooie dingen aan voor DENT Wireless. DENT biedt een makkelijk oplossing voor diverse problemen rondom data en telefonie, waardoor alles gemakkelijker loopt, er minder kans op storingen zijn en alles veiliger is.

DENT houdt zich ook bezig met andere producten, waaronder DENT Teams en DENT Esim. DENT Teams zorgt ervoor dat je met vrienden of familie data kunt dalen. Heb jij dat over? Geen probleem, deel het gewoon met je vrienden. Hierdoor bespaar je kosten. DENT Esim zorgt ervoor dat dit voor iedereen toegankelijk is. Dit komt door de Esim.

Waarom is DENT Wireless zo populair aan het worden?

Investeerders zijn continu op zoek naar rendement. Als je rendement wilt behalen, dan moet je investeren in fundamenteel sterke projecten. DENT Wireless is een van die projecten. Zowel op fundamenteel als op technisch gebied is de Dent coin aantrekkelijk. Dat is dan ook de reden waarom deze munt steeds populairder wordt.

Verder? DENT heeft een krachtige community. Er is contact met elkaar en er wordt samen met de community gewerkt aan een sterk project. Bovendien is DENT Wireless meerdere keren voorbij gekomen bij Binance. Binance is een van de grootste en bekendste crypto exchanges, dus dat zegt genoeg dat zij hier ook interesse in hebben en deze munt promoten. Ook ziet de price action er goed uit en zijn er diverse mogelijkheden om mee te profiteren met dit veelbelovende project.

DENT is een veelbelovend project dat écht problemen oplost. Dat is een van de belangrijkst redenen om in een crypto project te investeren. DENT voldoet daaraan.

Dent crypto kopen

Je kan Dent cryptovaluta /coins op meerdere manieren kopen. Helaas is het niet mogelijk om Dent coins direct met iDEAL te kopen. Je moet eerst Bitcoin of Ethereum kopen en deze opsturen naar een aangesloten exchange. Daar verhandel je naar DENT toe. Je kan bij de onderstaande aanbieders goed BTC of ETH kopen. Voor een volledig overzicht van alle crypto exchanges waar je onder andere Dent kunt kopen bekijk je de tabel via deze link.

Handige Dent crypto links

Hieronder een overzicht van handige links naar onder andere de block explorer, officiële website en overige informatie. Daarnaast kan je op deze website meer informatie vinden over crypto currency zoals Dent, Exchanges, coins, nieuws en kennisbankartikelen.