Decred nu direct te kopen crypto - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Decred

Decred is een autonome digitale valuta. De afkorting van Decred is DCR. Deze token wil de investeerders die het project financieren invloed laten hebben op de besluitvorming. Hierdoor willen ze een evoluerende (door middel van soft fork veranderingen) en robuuste digitale valuta bouwen. Door de technologie van Decred kon de eerste direct door de gebruiker geactiveerde consensus stemming worden gerealiseerd. Hierdoor leidt de gemeenschap het project en worden beslissingen samen genomen.

Wat maakt Decred zo bijzonder?

Er zijn volgens de crypto verschillende problemen te vinden bij andere tokens. Deze problemen zorgen ervoor dat er minder vertrouwen is in deze currencies vanuit de investeerders. Decred is ontworpen om deze problemen op te lossen. Bijvoorbeeld hard fork, een software upgrade met daarin nieuwe regels voor het netwerk die niet in te voeren zijn binnen de oude software. Door een modulaire codebase die het mogelijk maakt om nieuwe kenmerken in te bouwen zonder de diensten te verstoren, heeft de currency hier een mooie oplossing voor. Decred geeft gebruikers ook de benodigde tools om beslissingen te kunnen maken. Alle deelnemers hebben zeggenschap over de toekomstige richting van de currency, het budget, en over de te ontwerpen en presenteren projecten. Het creëren van een balans tussen de infrastructuur en de inspraak van cryptocurrency bezitters is volgens de token de enige manier om te bouwen aan stevige currency voor nu en in de toekomst. Het is een autonome munt door de community en voor de community

Decred kopen

Je kan deze cryptovaluta op meerdere manieren kopen. Helaas is het niet mogelijk om DCR direct met iDEAL te kopen. Je moet eerst een andere token, zoals Bitcoin of Ethereum kopen en deze opsturen naar een aangesloten exchange. Daar verhandel je naar DCR toe. Je kan bij de onderstaande aanbieders goed BTC of ETH en andere coins kopen. Voor een volledig overzicht van alle exchanges bekijk je de tabel via deze link.

Bitcoin en honderden altcoins kopen, verkopen, bewaren en traden kan veilig en snel bij Binance. Met aantrekkelijke bonussen en acties. Stort eenvoudig met iDEAL, bankrekening (SEPA) of creditcard.

Handige links

Hieronder een overzicht van handige links naar onder andere de block explorer, officiële website en overige informatie.