Bytom op meerdere manieren te kopen - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Bytom

Bytom is een van de meer technische projecten die er op het moment zijn in de wereld van cryptocurrency. Het richt zich meer op digitale bezittingen in plaats van alleen cryptocurrencies. Bytom wil zich richten op het overbrengen van activa van de normale wereld naar de bytewereld. Misschien klinkt dit vrij lastig, maar kan zeker erg veel voordelen voor gebruikers bieden in de toekomst.

Bytom houdt zich bezig met het registreren van huidige activa op de Bytom blockchain. Zo is er aandacht voor atomaire activa, dividenden, obligaties etc. – die kunnen worden geregistreerd, uitgewisseld en betrokken in de vorm van contract gebaseerde operaties. In het kort: Bytom wil de kloof tussen digitale informatie en echte informatie overbruggen

BTM kopen

Je kan deze cryptovaluta op meerdere manieren kopen. Helaas is het niet mogelijk om Bytom direct met iDEAL te kopen. Je moet eerst Bitcoin, Ethereum of Litecoin kopen en deze opsturen naar een aangesloten exchange. Daar verhandel je naar BTM toe. Je kan bij de onderstaande aanbieders goed BTC, LTC en ETH kopen. Voor een volledig overzicht van alle exchanges bekijk je de tabel via deze link.

Bitcoin en honderden altcoins kopen, verkopen, bewaren en traden kan veilig en snel bij Binance. Met aantrekkelijke bonussen en acties. Stort eenvoudig met iDEAL, bankrekening (SEPA) of creditcard.

Handige links

Hieronder een overzicht van handige links naar onder andere de block explorer, officiële website en overige informatie.