Bytom

Bytom is een van de meer technische projecten die er op het moment zijn in de wereld van cryptocurrency. Het richt zich meer op digitale bezittingen in plaats van alleen cryptocurrencies. Bytom wil zich richten op het overbrengen van activa van de normale wereld naar de bytewereld. Misschien klinkt dit vrij lastig, maar kan zeker erg veel voordelen voor gebruikers bieden in de toekomst.

Bytom houdt zich bezig met het registreren van huidige activa op de Bytom blockchain. Zo is er aandacht voor atomaire activa, dividenden, obligaties etc. – die kunnen worden geregistreerd, uitgewisseld en betrokken in de vorm van contract gebaseerde operaties. In het kort: Bytom wil de kloof tussen digitale informatie en echte informatie overbruggen.


BTM kopen

Je kan deze cryptovaluta op meerdere manieren kopen. Helaas is het niet mogelijk om Bytom direct met iDEAL te kopen. Je moet eerst Bitcoin, Ethereum of Litecoin kopen en deze opsturen naar een aangesloten exchange. Daar verhandel je naar BTM toe. Je kan bij de onderstaande aanbieders goed BTC, LTC en ETH kopen. Voor een volledig overzicht van alle exchanges bekijk je de tabel via deze link.

Koers Bytom

Bekijk hieronder de actuele koers van Bytom Deze zie je in Euro, USD en BTC weergeven. Ook zie je de huidige ranking en het actuele handelsvolume van de afgelopen 24 uur.

Koers Bytom in euro

De huidige koers in euro.

Bytom koers in Amerikaanse dollar

Koers in Bitcoin

De huidige koers in BTC is als volgt:

Handige links

Hieronder een overzicht van handige links naar onder andere de block explorer, officiële website en overige informatie.

Betaal géén handelskosten bij Bitvavo

Bitvavo heeft een onwijs gave actie voor nieuwe klanten. Bij de aankoop van de eerste 1000 euro aan cryptocurrencies, betaal je geen handelskosten. Dit is een unieke actie van dit bedrijf. Zij zijn hiermee wederom de goedkoopste crypto exchange van Nederland!

Maak snel een account aan