Handel de eerste 1000 euro aan crypto gratis via deze link!

Bytom

Bytom is een van de meer technische projecten die er op het moment zijn in de wereld van cryptocurrency. Het richt zich meer op digitale bezittingen in plaats van alleen cryptocurrencies. Bytom wil zich richten op het overbrengen van activa van de normale wereld naar de bytewereld. Misschien klinkt dit vrij lastig, maar kan zeker erg veel voordelen voor gebruikers bieden in de toekomst.

Bytom houdt zich bezig met het registreren van huidige activa op de Bytom blockchain. Zo is er aandacht voor atomaire activa, dividenden, obligaties etc. – die kunnen worden geregistreerd, uitgewisseld en betrokken in de vorm van contract gebaseerde operaties. In het kort: Bytom wil de kloof tussen digitale informatie en echte informatie overbruggen

BTM kopen

Je kan deze cryptovaluta op meerdere manieren kopen. Helaas is het niet mogelijk om Bytom direct met iDEAL te kopen. Je moet eerst Bitcoin, Ethereum of Litecoin kopen en deze opsturen naar een aangesloten exchange. Daar verhandel je naar BTM toe. Je kan bij de onderstaande aanbieders goed BTC, LTC en ETH kopen. Voor een volledig overzicht van alle exchanges bekijk je de tabel via deze link.

We hebben nu een hele leuke actie voor (nieuwe) gebruikers in samenwerking met onze favoriete exchange. Je handelt de eerste 1000 euro helemaal gratis! Bekijk de prijzen in de onderstaande widget of registreer direct via onze link om gebruik te maken van de aanbieding.

Handige links

Hieronder een overzicht van handige links naar onder andere de block explorer, officiële website en overige informatie.

Handel eerste €1000 gratis