Bitsend crypto kopen op verschillende manieren - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Bitsend

BitSend is een digitale cryptocurrency. Het wordt door de fans en het bedrijf achter de munt beschreven als de digitale currency van de toekomst. Het doel is dat BitSend ook over 100 jaar nog hetzelfde kan worden gebruikt. Ze proberen het neer te zetten als een robuuste cryptovaluta. De afkorting van deze munt is BSD. In de onderstaande video zie je een kort overzicht van de munt.

Algemene informatie over BitSend

Hieronder een overzicht van de algemene specificaties van BSD:

  • Naam: Bitsend
  • Afkorting: BSD
  • Algoritme: XEVAN (tot block ~230K X11)
  • Blocktijd: 180 seconden (3 minuten)
  • Block beloning: 25 BSD
  • Aantal bevestigingen:: 6
  • Totaal aantal coins: 43,5 MIO per 10 jaar
  • Distributie: 4,35 miljoen/jaar
  • Mijnen: 100 jaar zonder Blockhalving

Voordelen van BitSend

Zoals eerder vermeld is het een robuuste munt. Het is de bedoeling dat je BSD over 10 of 20 jaar tegen dezelfde beloning kan minen. Het is echt een project voor lange termijn. De munt kent de komende 100 jaar geen block halvering. De beloning blijft dus hetzelfde. Daarnaast heeft het een lichte focus op privacy. BitSend wil graag dé munt zijn voor de toekomst. Ook hopen zij dat deze cryptovaluta over 100 jaar nog gebruikt kan worden. Veel fans zijn enthousiast voor op lange termijn. In de chatgroepen zie je daarom ook een stuk minder prijsspeculatie voor op korte termijn, vergeleken met andere cryptovaluta.

Bitsend kopen

Deze munt kan worden gekocht met iDEAL. Dit doe je via Litebit (maak een gratis account). Het grote voordeel is dat zij ook een wallet voor jou aan kunnen maken. Je slaat dan Bitsend op in een gratis Litebit wallet. Voor de volledige uitleg en een uitgebreid stappenplan, kun je de blog over Litebit lezen. Oo

Bitcoin en honderden altcoins kopen, verkopen, bewaren en traden kan veilig en snel bij Binance. Met aantrekkelijke bonussen en acties. Stort eenvoudig met iDEAL, bankrekening (SEPA) of creditcard.

Je kunt via Litebit direct BitSend (BSD) kopen met iDEAL. Dit werkt gewoon via je normale bank. Erg handig voor beginners of voor mensen die snel BSD willen kopen. Je hebt geen wallet nodig, omdat Litebit deze voor jou aanmaakt. Je kunt daarna jouw valuta versturen naar andere mensen of naar een exchange.

BitSend