BitConnect

Wat is Bitconnect Coin?

Bitconnect Coin, afgekort als BCC, is een peer-to-peer cryptocurrency. Het is op 15 november 2016 uitgebracht. De transacties vinden tussen de gebruikers plaats zonder dat er een tussenpersoon aan ten pas komt. De transacties worden geverifieerd door het netwerk en bijgehouden in een groot openbaar logboek genaamd blockchain. BCC maakt gebruik van de Proof of Work (PoW) en Proof of Stake (PoS) algoritmen.

Update: BCC bestaat nog, maar het gehele lending platform is gestopt. Lees ons nieuwsbericht over Bitconnect stopt.

Het algoritme

De cryptovaluta is gebaseerd op scrypt en is een hybride van zowel PoW en PoS. Het eerste algoritme zal stoppen zodra block 262800 is gegenereerd. Daarna zal de blockchain volledig overgaan op Proof of Stake. Een aantal algemene zaken van BCC op een rij:

  • Maximum aantal coins: 28 miljoen
  • Aantal PoW blocks: 262800
  • Aantal PoS coins: 20,4 miljoen
  • Block spacing: 2 minutenBitconnect Minen

Bitcoin kan worden gemined door middel van ASIC Miner. BCC daarentegen is geschikt om via CPU/GPU te minen. Om de munten te verkopen kun je naar een exchange gaan om deze te verhandelen naar fiat geld (bijvoorbeeld euro en dollar) of naar andere cryptocurrency, zoals Litecoin en Monero.

BCC kopen

Bitconnect Coin heeft in het verleden grote prijsschommelingen gehad en is daardoor een populaire munt geweest om mee te handelen. Je kunt BCC direct kopen via iDEAL. Anders kun je er voor kiezen om eerst Bitcoin te kopen om deze daarna te ruilen voor BCC via bijvoorbeeld Changelly. Zij hanteren lage transactiekosten en zijn erg gebruiksvriendelijk.

BCC kopen of omruilen

Via Changelly kun je met een creditcard Bitconnect kopen. De administratiekosten liggen lager dan bij anderen. Ook hanteren zij een zeer gunstige wisselkoers. Je kunt er ook andere honderden andere altcoins omruilen of naar andere cryptocurrency. Klik op de button hieronder om naar de mogelijkheden te kijken.

Changelly

[td_block_15 custom_title=”Laatste nieuws” category_id=”2″]

Nieuw met cryptocurrency?

Bitconnect kopen iDEAL?

Je kunt via Litebit direct Bitconnect (BCC) kopen met iDEAL. Dit werkt gewoon via je normale bank. Erg handig voor beginners of voor mensen die snel BCC willen kopen. Je hebt geen wallet nodig, omdat Litebit deze voor jou aanmaakt. Je kunt daarna jouw munten versturen naar andere mensen of naar een exchange.

BitConnect BitConnect 

Koers

[currencygraph currency1=”bcc” currency2=”eur”]

[currencyprice currency1=”bcc” currency2=”eur” feature=”prices”]

Betaal géén handelskosten bij Bitvavo

Bitvavo heeft een onwijs gave actie voor nieuwe klanten. Bij de aankoop van de eerste 1000 euro aan cryptocurrencies, betaal je geen handelskosten. Dit is een unieke actie van dit bedrijf. Zij zijn hiermee wederom de goedkoopste crypto exchange van Nederland!

Maak snel een account aan