Handel de eerste 1000 euro aan crypto gratis via deze link!

Binance Coin

Binance Coin, met de afkorting BNB, is de munt van de Exchange Binance. Binance staat in de top 10 van alle exchanges over de hele wereld. In de exchange hebben ze onder andere Bitcoin, Ethereum, Binance en US Dollar Token (ook wel Tether genoemd). Binance is een samenstelling van de woorden Binary en Finance en is ontstaan in half juli 2017. Naast de functie van exchange hebben ze nog veel meer functies die gerelateerd zijn aan de cryptocurrency. Daarbij kan je denken aan Labs en Launchpad. Binance biedt ondersteuning voor deze functies aan in veel verschillende talen. Ook is Binance is verenigbaar met veel verschillende mobiele platformen.

Binance Coin winnen

Als je de site van Binance opent, is het eerste wat opvalt de vele winacties die er staan. Zo waren er rond de feestdagen verschillende acties (in samenwerking met andere bedrijven) waarbij je kans maakte op een Lamborghini of een Porsche. Klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar je weet het maar nooit. Op dit moment kunnen de nummers 1, 2 en 3 bij een wedstrijd kans maken op 300 Binance Coin (nu 2904 euro). Om te kunnen winnen moet je een instructievideo maken over de Binance Exchange en deze insturen. Meer over deze winactie vind je op de site van Binance.

Binance CoinBinance Coin kopen

Je kan deze cryptovaluta op meerdere manieren kopen. Helaas is het niet mogelijk om Binance Coin (BNB) direct met iDEAL te kopen. Via Binance, één van de grootste exchange websites, kan je Binance Coin kopen met alle cryptocurrency die daar verhandeld worden. Denk bijvoorbeeld aan US Dollar Token (Ether), Bitcoin of Ethereum en nog veel meer! Op Binance verhandel je naar BNB toe. Op Binance kan je een gratis account aanmaken. Voor een volledig overzicht van alle cryptocurrency waartegen je BNB kunt inwisselen bekijk je de tabel via deze link. Je kan bij de onderstaande aanbieders goed BTC en ETH kopen.

We hebben nu een hele leuke actie voor (nieuwe) gebruikers in samenwerking met onze favoriete exchange. Je handelt de eerste 1000 euro helemaal gratis! Bekijk de prijzen in de onderstaande widget of registreer direct via onze link om gebruik te maken van de aanbieding.

Koers Binance Coin

Bekijk hieronder de actuele koers van Status. Deze zie je in Euro, USD en BTC weergeven. Ook zie je de huidige ranking en het actuele handelsvolume van de afgelopen 24 uur.

Handel eerste €1000 gratis