ArtByte digitale currency informatie - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

ArtByte

ArtByte is een peer-to-peer digitale currency. In het verleden had het de naam AppleByte. Dee hebben ze vrij snel veranderd naar het huidige ArtByte. Deze cryptovaluta wordt afgekort als ABY. Het is een digitale munt met de focus op artiesten, kunstenaars en andere creatieve mensen. Als een fan bijvoorbeeld werk ziet van een artiest, kan hij of zij ArtByte doneren om hem te ondersteunen. De artiesten kunnen ArtByte weer gebruiken om normale betalingen mee uit te voeren. Jouw ABY balans wordt op een peer-to-peer netwerk bewaard. Transacties worden opgeslagen in een distributed ledger. Dit is een verdeeld grootboek. Alle transacties worden hierin opgeslagen. Als er een transactie wordt gedaan, dan wordt deze gekeurd door alle nodes (deelnemers) in het netwerk. Deze deelnemers kunnen ook hun computerkracht en rekenkracht gebruiken om ArtBytes te minen.

Artbyte informatie ABYArtByte en artiesten

Artiesten kunnen ABY ontvangen en uitgeven. Het bedrijf achter de munt legt uit dat het moet werken als een soort bonusprogramma. Zoals bijvoorbeeld spaarpunten van een supermarkt of bonussen van creditcardmaatschappijen. Artiesten kunnen op drie manieren ArtBytes verkrijgen:

  1. Fans die het werk van een artiest leuk vinden, kunnen ABY doneren. Er is zelfs een app voor Twitter waarmee fans direct een ArtByte fooi kunnen geven aan artiesten.
  2. Zij kunnen ABY verdienen door meer ArtBytes in circulatie te brengen met de Orchard (link)
  3. ArtBytes kunnen worden verkregen door deze te minen

ArtByte op Social media en forums

Er is een grote ArtByte Foundation opgezet. Zij zetten zich in voor creatieveling wereldwijd. Als iemand zich aansluit bij een programma dan zullen zij hun best doen om alles te delen op hun eigen social media. Zo creëren ze meer bekendheid voor de artiesten. Ook kan het werk van een artiest worden verkocht op de websites van ArtByte. Deze kun je bekijken via deze link.

ABY kopen

Je kan deze valuta gewoon met iDEAL kopen. Ook hoef je dan niet verplicht een wallet aan te maken. Deze maakt Binance voor jou aan. Erg handig voor beginners. Als je op deze manier ArtBytes wilt kopen, lees dan ons Litebit stappenplan. Daarnaast is deze munt ook verhandelbaar op meerdere exchanges. Dan moet je eerst Bitcoin aankopen en versturen naar een exchange. Bitcoin kopen kan via de onderstaande aanbieders goed.

Je kunt via Litebit direct ArtByte (ABY) kopen met iDEAL. Dit werkt gewoon via je normale bank. Erg handig voor beginners of voor mensen die snel ABY willen kopen. Je hebt geen wallet nodig, omdat Litebit deze voor jou aanmaakt. Je kunt daarna jouw digitale valuta versturen naar andere mensen of naar een exchange.