Alle informatie voor het kopen vann Ark - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Ark

ARK is een open-source peer-to-peer cryptocurrency en blockchain platform. Het geeft gebruikers, ontwikkelaars en start-ups de mogelijkheid om innovatieve blockchaintechnologie te gebruiken. Het doel van ARK is om een geheel ecosysteem te maken van chains en sidechains. En zo een geheel virtueel ARK-spinnenweb te creëren.  De mogelijkheden zijn eindeloos, omdat deze cryptovaluta zichzelf snel kan aanpassen en schaalbaar is. Het is een platform dat gericht is voor massa-adoptie. Dat wil zeggen: Het kan makkelijk door iedereen gebruikt worden. Het levert de service die gebruikers willen en die ontwikkelaars nodig hebben. Bijzonderheid van ARK is dat het gebruik maakt van SmartBdridge.

SmartBridge ArkHoe werkt de ARK SmartBridge?

SmartBridge is een technologie die het mogelijk  maakt om te communiceren tussen blockchains. Door verschillende blockkettingen te linken aan elkaar denkt met bij ARK dat zij de grote vraag: “Welke altcoin gaat Bitcoin vervangen?” hebben opgelost. Antwoord: Allemaal. Met deze techniek worden alle altcoins belangrijker en kunnen zij potentieel een groter publiek bereiken. Een aantal voorbeelden:

Stel je hebt via Ethereum een smart contract. Je wilt deze activeren, maar hebt alleen maar ARK in jouw wallet. Je kan via de SmartBridge ARK versturen naar jouw ETH wallet om het contract te activeren.

Ook is het  mogelijk om tussen twee blockchains geld te wisselen. Er zou een exchange zoals Changelly kunnen worden ingebouwd om dit automatisch te regelen. Zo kun je bijvoorbeeld Bitcoin versturen naar een Litecoin wallet. Deze wordt dan automatisch tegen de juiste koers omgewisseld.

Om dit te bereiken moeten alle cryptovaluta wel een stuk SmartBridge code implementeren. Hier is wel een fork (splitsing) voor nodig om het volledig te gebruiken.

ARK kopen?

Je kunt ARK via aanbieders zoals Litebit direct kopen via iDEAL. De cryptocurrency kun je dan in een online wallet bij Litebit plaatsen of in een ARKWallet. Deze kun je vinden op de officiële website van de cryptocurrency. Je kunt ook bij de onderstaande aanbieders eerst Bitcoin kopen en omwisselen naar ARK via bijvoorbeeld Changelly of een exchange.

Ark