Ardor informatie over kopen crypto - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Ardor

Ardor is een blockchain service-platform. Hierin kunnen gebruikers, zoals ontwikkelaars en ontwerpers, gebruik maken van de blockchaintechnologie van de cryptovaluta Nxt. Dit kan door middel van child chains. Ook wel zijkettingen of sidechains genoemd. Voordeel hiervan is dat gebruikers van dit soort chains zich geen zorgen hoeven te maken over het opzetten en onderhouden van een blockchain. Zij kunnen direct starten en hebben voldoende verbindingen. Als er een fout zit in een sidechain, heeft dit geen effect op de hoofd-blockchain. De currency die gebruikt wordt om het netwerk in stand te houden is Ardor. Ook wel afgekort als ARDR. Op deze pagina kijken we naar de toepassingen van Ardor en het voordeel van Nxt.

Ardor ARDRDe hoofdblockchain van Ardor

De Ardor Main Chain is de plek waar alle Ardor Tokens (ARDR) zijn. Het is een systeem waardoor alle sidechains veilig binnen kunnen opereren. Op de hoofd-blockchain kun je maar een paar dingen doen, zoals ARDR versturen naar een andere gebruiker. De meeste zaken worden echter geregeld op de sidechains, waardoor de belasting op de hoofdketting zo laag mogelijk blijft. Hierdoor blijft Ardor stabiel en veilig om te gebruiken. Ook is het hierdoor snel, stabiel en extreem schaalbaar.

De voordelen van Nxt en de Ardor sidechains

Een sidechain maken in Ardor is erg makkelijk. Je kunt deze snel instellen en naar voorkeur gebruiken. Alle voordelen van Nxt zitten erin verwerkt. Deze voordelen zijn onder andere:

  • Transacties doen met aliassen. Je kunt naar een naam geld versturen.
  • Data cloud. Alle data wordt op de blockchain (privé of openbaar) opgeslagen om de veiligheid te vergroten.
  • Controle over accounts: Een transactie is pas definitief als deze door meerdere partijen is gecontroleerd en goedgekeurd.
  • Je eigen tokens ontwerpen voor in de sidechain
  • Beveiligd berichten versturen die decentraal worden opgeslagen
  • Geld kan worden gemixt, waardoor het niet meer te achterhalen is waar het geld vandaan komt en naar toe is gegaan.
  • Stemmen Anoniem stemmen op de blockchain
  • Je eigen marktplaats decentraal opbouwen in de sidechain

Ardor kopen

Je kunt deze token niet direct via iDEAL kopen, maar je moet eerst Bitcoin kopen. Dit kan bij een van de onderstaande aanbieders. Daarna stuur je deze naar een exchange om direct te verhandelen tussen BTC/ARDR.

Bitcoin en honderden altcoins kopen, verkopen, bewaren en traden kan veilig en snel bij Binance. Met aantrekkelijke bonussen en acties. Stort eenvoudig met iDEAL, bankrekening (SEPA) of creditcard.

Ardor