0x: Informatie, toekomst, direct kopen en ZRX koers live bekijken - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

0x: Informatie, toekomst, direct kopen en ZRX koers live bekijken

0x is een open protocol dat is ontworpen om een ​​gedecentraliseerde uitwisseling aan te bieden als onderdeel van de Ethereum-blockchain. 0x wordt gemaakt met behulp van een protocol waarbij smart contracts van Ethereum zijn betrokken, waarmee mensen over de hele wereld gedecentraliseerd kunnen uitwisselen met elkaar. Het team achter 0x is ervan overtuigd dat je in de toekomst duizenden tokens van Ethereum zult vinden en dat 0x een efficiënte en betrouwbare manier kan bieden om ze uit te wisselen. 0x is ontworpen om anders te zijn dan zowel gecentraliseerde als gedecentraliseerde centrales en biedt de best mogelijke combinatie van functies. Op deze pagina leer je alles wat je over 0x moet weten, zoals uitgebreide informatie, onze blik op de 0x toekomst in 2020, 2021, 2022 en verder en je bekijkt de live ZRX koers.

Direct kopen

Het 0x team

De mede-oprichters van 0x zijn Will Warren en Amir Bandeali , de eerste is de CEO en de tweede is de CTO. Beide houden zich bezig met slim contractonderzoek en -ontwikkeling. Warren voerde toegepast natuurkundig onderzoek uit in het Los Alamos National Laboratory nadat hij werktuigbouwkunde had gestudeerd aan de UC San Diego.

0x met elkaar

Bandeali was een handelaar met vast inkomen bij DRW nadat hij financiën had gestudeerd aan de Universiteit van Illinois, Urbana-Champaign. Onder de andere teamleden vindt u blockchain-ingenieurs, software-ingenieurs, grafische en productontwerpers, end-to-end bedrijfsstrategen en mensen met andere vaardigheden. De adviseurs voor het project zijn opgericht of werken bij bedrijven zoals Polychain Capital, Coinbase en Pantera Capital.

Het 0x-project wordt gefinancierd door Fintech Blockchain Group, Pantera, Polychain Capital, Jen Advisors en Blockchain Capital, met uiteenlopende interesses. Daarnaast is het kernteam van 0x – zoals je kan zien op de officiële website (link

Kernwaarden van 0x

In de inleiding heb je het antwoord op de vraag “Wat is 0x?” kunnen lezen. Nu duiken we dieper in dit immense project. Het team achter dit project met de ZRX tokens heeft drie kernwaarden samengevat op de officiële 0x website:

  • Het juiste doen: Als eerste komt ‘het juiste doen’ naar voren. Ze beloven te handelen in het beste belang van hun collega’s, de gemeenschap en de samenleving als geheel.
  • Consequent werken: 0x stelt doelen met hoge impact. Ze zijn er trots op dat ze consequent uitstekende resultaten in de hele organisatie behalen.
  • Focus op lang termijn: Er zullen tegenslagen zijn, sommigen zullen beweren dat deze 0x technologie te verstorend is voor de huidige wereld. Ook zullen zij geconfronteerd worden met tegenspoed. Doorzettingsvermogen en een gezonde focus op de lange termijn zal 0x door deze gevechten heen helpen.

Waarom kiezen voor 0x?

Het team en de community denkt dat de activa van de hele wereld tokens worden op een publieke blockchain. 0x Protocol is een gratis, open-source infrastructuur die ontwikkelaars en bedrijven gebruiken om producten te bouwen waarmee crypto-tokens kunnen worden gekocht en verhandeld. Wat kan 0x met ZRX tokens bieden?

  • Robuuste smart contracts: De slimme contracten van 0x Protocol zijn onderworpen aan twee ronden van rigoureuze beveiligingsaudits.
  • Uitbreidbare architectuur: Met de modulaire pijplijn van 0x kan je jouw eigen slimme contracten aansluiten via een uitbreidbare API.
  • Efficiënt ontwerp: Het off-chain orderrelais van 0x met on-chain-afrekening is een gasefficiënte benadering van p2p-uitwisseling, waardoor blochain-bloat wordt verminderd.

0x kan direct in het echte leven worden ingezet

Veel crypto- en blockchainprojecten zijn theoretisch en kunnen (nog) niet worden ingezet in de praktijk. 0x is een goed voorbeeld van een protocol dat wel direct in de praktijk kan en wordt ingezet. Een paar voorbeelden op een rij:

Games, kunst en verzamelobjecten

Games tokens NFT 0x ZRX

Kunstenaars en developers van games kunnen hun werk tokeniseren. Zo kunnen in-game items, die bekend staan als niet-fungibele tokens (NFT’s). Dit zijn bijvoorbeeld FIFA coins. Met 0x kunnen deze makers uitwisselingsfunctionaliteit toevoegen door de mogelijkheid te bieden om marktplaatsen te bouwen voor handel in NFT’s.

Voorspellingsmarkten

Voorspellingsmarkten

Gedecentraliseerde voorspellingsmarkten en cryptodervivatieve platforms genereren sets tokens die een financieel belang vertegenwoordigen in de uitkomst van bepaalde evenementen. Met 0x zijn deze tokens direct te verhandelen op meerdere liquide markten.

Orderboeken op een exchange

voorspellen

Er zijn duizenden gedecentraliseerde apps en protocollen met eigen gebruikstokens. 0x biedt professionele exchanges de mogelijkheid om orderboeken te hosten en vergemakkelijkt de uitwisseling van deze activa.

Wat zijn ZRX tokens?

Een ander aspect van het 0x-project is het unieke 0x Ethereum-token, bekend als ZRX. Dit token is hoe gebruikers de handelskosten van Relayers betalen. Het is ook een gedecentraliseerde vorm van governance voor het upgradesysteem van het 0x-protocol. In wezen hebben degenen die eigenaar zijn van ZRX input in het protocol en verbeteringen die in verhouding staan ​​tot de hoeveelheid die in bezit is.

Er is een vast aanbod van een miljard ZRX en de tokenlancering was recent, op 15 augustus 2017. 50 procent van de tokens werd vrijgegeven tijdens de lancering met 15 procent behouden door 0x, 15 procent ging naar het ontwikkelaarsfonds, 10 procent naar het oprichtende team, en 10 procent naar de adviseurs en vroege investeerders. De tokens die zijn toegewezen aan oprichters en adviseurs, evenals personeelsleden, worden in de loop van vier jaar vrijgegeven, terwijl de tokens die tijdens het lanceringsevenement werden gekocht, onmiddellijk liquide waren.

ZRX koers in het verleden

Er zijn op het moment (24-11-2019) ruim 600.000.000 ZRX op de markt. Totale hoeveelheid ZRX ooit: 1.000.000.000. Dat is ruim 47 keer zoveel als er ooit aan Bitcoin op de markt zal verschijnen. Dit betekent ook dat de prijs, ten opzichte van Bitcoin, per ZRX niet heel hoog lijkt. Tegen het einde van 2019 handelt deze valuta rond de $0,25. In 2018 werd nog een All Time High (ATH) gezet van $2,3852.

De eerste koersgegevens die bekend zijn, zijn van 16 augustus 2017, toen 0x (ZRX) voor $0,11 op de markt kwam. Dezelfde dag werd de $0,28 aangetikt. Het jaar 2017 sloot het af op $0,90. In 2018 – toen ook veel cryptocurrencies bijna allemaal een ATH behaalden – handelde het tussen de de 1 en 2 dollar, met uitschieters naar $2,10, $2,20 en een ATH van $2,38. Daarna raakte de gehele markt in een dip (of correctie, hoe je het wil noemen). 2018 was verder een zeer volatiel jaar voor 0x. Het jaar werd afgesloten op $0,33. In 2019 is daar weinig tot geen verandering in gekomen.

Bekijk de live ZRX koers

Hieronder zie je de live ZRX koers van de afgelopen 30 dagen. Je kan via de grafiek zelf schakelen om de koersgegevens van de afgelopen 24 uur te bekijken of zelfs van alle bekende gegevens.

ZRX (0x) kopen tegen lage/geen handelskosten

Je kan via de onderstaande widget direct ZRX kopen. Leuke deal: Als je via de onderstaande widget registreert bij Bitvavo, hoef je de eerste 1000 euro geen handelskosten te betalen. ZRX kopen kan dus eenvoudig met iDEAL of op de gedecentraliseerde Bitvavo exchange.

0x koers toekomst 2020, 2021, 2022 en verder

0x timmert hard aan de weg en blijft groeien. Dat er veel praktijkvoorbeelden zijn van het 0x protocol is erg gunstig voor de 0x toekomst. De koers heeft begin 2018 een All Time High aangetikt. Ik verwacht persoonlijk niet dat er snel een nieuwe ATH behaald wordt. Toch ben ik – en de meeste andere experts en crypto-toekomstvoorspellers/glazenbolkijkers – enthousiast over het project en de toekomst. Voor 2020 verwacht ik een groei van 40%, voor 2021 een verdubbeling ten opzichte van de huidige koers. 2022 is afhankelijk van de cryptomarkt in zijn geheel en de bedrijven die zich aansluiten bij 0x. Een nieuwe ATH verwacht ik echter niet voor dit project in de komende drie jaar, maar ik hoop dat ik het mis heb.