Cryptocurrency voor beginners

De wereld van cryptocurrencies en blockchain kan voor nieuwkomers soms erg verwarrend zijn. Als je je gaat verdiepen in deze wereld, krijg je direct veel jargon om de oren geslingerd. In onze artikelen die vallen onder de categorie crypto beginner, lees je duidelijke en betrouwbare informatie over dit onderwerp. Op de pagina crypto beginners hebben wij ook een volledig en duidelijk overzicht gemaakt van de artikelen. Hier zie je artikelen staan in de volgorde waarvan wij denken dat jij ze moet lezen.

Wat is een crypto beginner?

Cryptocurrency-beginners-bannerEen cryptocurrency beginner is iemand die nog geen ervaring heeft op dit gebied. Dit is iemand die bijvoorbeeld nog niet (goed) weet wat een blockchain is, hoe de techniek achter Bitcoin werkt of hoe je Ethereum kan kopen op de snelste en meest eenvoudige manier. Wij zijn hier om te helpen.

Kom je er nog niet uit?

In deze categorie zijn meer dan honderd berichten geschreven. Wij kunnen daarom ook begrijpen dat je er soms niet altijd even goed uitkomt. Je kan altijd contact met ons opnemen via het contactformulier, Twitter of onze Facebookpagina. Wij helpen vaak binnen enkele uren al! Omdat wij een grote website zijn in Nederland, hebben wij ook veel goede contacten binnen ons netwerk opgebouwd. Hierdoor kunnen wij je vaak helpen met problemen waar beginners vaak tegenaan kunnen lopen.
Page 1 of 10 1 2 10

Betaal géén handelskosten bij Bitvavo

Bitvavo heeft een onwijs gave actie voor nieuwe klanten. Bij de aankoop van de eerste 1000 euro aan cryptocurrencies, betaal je geen handelskosten. Dit is een unieke actie van dit bedrijf. Zij zijn hiermee wederom de goedkoopste crypto exchange van Nederland!

Maak snel een account aan