Cryptocurrency kopen

Deze website is ooit begonnen als grote gids voor cryptocurrency beginners. In meer dan een jaar is het uitgegroeid tot een van de grootste crypto-informatiebronnen van Nederland. Wij hebben enorm veel artikelen geschreven die te maken hebben met het kopen van cryptocurrency. Er zijn namelijk veel manieren om cryptovaluta te kopen. Wij helpen dan ook graag bezoekers met het vinden van de beste optie voor het kopen van een nieuwe valuta.

Hoe kan je crypto kopen?

Substratum kopen iDEALEr zijn voor elke cryptocurrency meerdere opties om deze te verkrijgen. Zo kan je veel valuta gewoon met iDEAL kopen bij crypto brokers in Nederland, zoals Bitvavo en Litebit. Belgen kunnen hier vaak ook gewoon met de betaalmethode Bancontact betalen. Ook is het mogelijk om op een exchange crypto te kopen. Je moet dan wel eerst een andere valuta, zoals Bitcoin of Ethereum hebben. Daarna ga je handelen op de exchange. Wij hebben voor meer dan honderd digitale valuta uitgewerkt hoe je dit het beste kan doen. Alle berichten zie je hieronder.

Navigeren tussen de berichten

In deze categorie zijn meer dan 130 berichten geschreven. Je kan eventueel via de zoekbalk een term intoetsen om direct naar een artikel te gaan waar je naar op zoek bent. Ook kun je de artikelen sorteren op datum en populariteit.
Page 1 of 14 1 2 14

Betaal géén handelskosten bij Bitvavo

Bitvavo heeft een onwijs gave actie voor nieuwe klanten. Bij de aankoop van de eerste 1000 euro aan cryptocurrencies, betaal je geen handelskosten. Dit is een unieke actie van dit bedrijf. Zij zijn hiermee wederom de goedkoopste crypto exchange van Nederland!

Bitvavo crypto kopen

Maak snel een gratis account aan