Crypto stijgers en dalers week 25: Acash en de niet-zo Super-Bitcoin - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Crypto stijgers en dalers week 25: Acash en de niet-zo Super-Bitcoin

Stijgers en dalers uitgelicht

Elke maandag bekijk ik de grootste cryptocurrency stijgers en dalers van de afgelopen 7 dagen. De ene keer is er niet erg veel gebeurt, of is een enorme stijging in de loop van de week weer gelijkgetrokken tegen het einde van de week. Deze week is wel een hele boeiende week. Zo heeft FuturoCoin, een munt die ik veel tegenkom in de lijsten van crypto stijgers en dalers, 96,50% van zijn waarde verloren. Staat Super Bitcoin op een verlies van 42,93% en sloot TNC Coin de week af met een recordverlies van 71,57%. Aan de andere kant zien we Acash Coin met een niet-meetbare stijging van meer dan 9000% en MorCrypto Coin een winst boeken van bijna 1000%. Hieronder zie je de overzichten in de twee – voor de vaste lezers – bekende screenshots. Beiden genomen van Coinmarketcap, van het gedeelte Gainers & Losers.

Grootste stijgers cryptowereld week 25

Hieronder zie je de bizarre stijgingen van de afgelopen week. Deze screenshot is genomen om 07:50. Daaronder zie je een aantal munten – willekeurig – uitgelicht. Dit is absoluut geen handelsadvies.

Stijgers crypto week 25

Acash Coin

Acash wil mensen een eenvoudige manier geven om te starten met beleggen in crypto. Ook willen ze een exchange en betaalplatform worden. Acash Coin is transparant voor elke afzonderlijke deelnemer, die werkt op een gedistribueerd grootboekplatform. Om de crypto-valutamarkt te ontwikkelen, is Acash Coin geconfigureerd om te worden gebruikt voor een apart platform dat als een entiteit fungeert, maar het kan ook worden geïntegreerd in een ongeëvenaard ecosysteem. Hieronder zie je iets meer over deze crypto in een video.

SyncFab

SyncFab (MFG) is een ERC20 cryptocurrency-token uitgegeven door Smart MFG Tech voor gebruik in de supply chain en het maken van slimme contracten. MFG kan worden gebruikt om offerteaanvragen te stimuleren, slimme contract-PO’s (inkooporders) te beveiligen en te betalen, samen met tokenisatie van de toeleveringsketen op de productie-blockchain.

SyncFab beweert ‘de pionier en maker van het smart manufacturing blockchain process architecture protocol’ te zijn (patent aangevraagd). SyncFab is ook een digitaal productieplatform waarmee kopers van hardware-toeleveringsketens PO’s (inkooporders) kunnen afhandelen en offerteaanvragen (offerteaanvragen) rechtstreeks kunnen ontvangen van een netwerk van fabrikanten (gelanceerd in 2013).

Grootste dalers week 25 cryptocurrency

Ai. Afgelopen week was voor veel cryptoprojecten wel echt een slagveld. Hieronder zie je het overzicht in een screenshot.

Dalers week 25 crypto