Crypto stijgers en dalers van week 28 op een rij! - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Crypto stijgers en dalers van week 28 op een rij!

Stijgers en dalers uitgelicht

Wow! Wat een week was dit zeg. Het is weer even geleden dat ik zoveel gekke stijgers zag in een week. Week 28 was ook een week waarin de top 10 crypto het erg goed deed. Zo steeg Bitcoin van iets meer dan 9100 USD naar boven de magische 10k USD grens. Veel andere cryptovaluta volgden BTC natuurlijk (weer) op de voet. In de onderste regionen van Coinmarketcap zagen we enorm verschuivingen. In deze blog bekijk je de verschuivingen van deze week. Zo noteerde ThoreNext (THX) de grootste stijging van allemaal. Dether steeg meer dan 1300% en slechts 5 projecten verloren meer dan 50% van hun waarde. In deze blog kun je – zoals elke week – de overzichten weer bekijken!

Grootste stijgers week 28 crypto overzicht

Hieronder zie je een overzicht van de grootste stijgers van de afgelopen 7 dagen. Deze screenshot maak ik elke maandag van de Gainers & Losers van Coinmarketcap.

ThoreNext

ThoreNext (THX) heeft tot doel een ecosysteem van blockchain en Internet of Things te creëren, waar opkomende organisaties en applicaties gedecentraliseerde tokens kunnen lanceren als onderdeel van het ThoreNetwork (bestaande uit Thorecoin en Thorecash). Het team, gevestigd in Duitsland / Estland, beweert dat het THX-platform Security Token biedt-services biedt voor internationale startups en ondernemingen, de registratie van investeerders stroomlijnt in overeenstemming met KYC / AML-accreditatie en de handel of overdracht van tokenized securities mogelijk maakt via een on-platform trading desk THEX.

De afgelopen week noteerde de valuta een enorme wijziging. Al lijkt dit niet helemaal eerlijk gemeten. Op 18 juli noteerde de koers nog $ 0,000738 USD, maar nu noteert de valuta boven de 2 dollar. Over 9000!!! Refereert natuurlijk naar Dragon Ball Z.

(ITS OVER 9000!!!)

Grootste dalers van de afgelopen 7 dagen

Hieronder zie je de grootste dalers. “Slechts” 5 projecten hebben meer dan de helft van hun waarde verloren. Normaal gesproken zien we wel meer verliezen in deze lijsten.