Crypto Market Ads presenteert de cryptomarketing- en advertentiemarkt - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Crypto Market Ads presenteert de cryptomarketing- en advertentiemarkt

Crypto Market Ads biedt een werkplatform en meerdere marketingopties

Crypto Market Ads introduceert een nieuwe marktplaats die alle advertentie- en marketingbehoeften oplost; gericht op Crypto & Blockchain-marktniches. De typische problemen en problemen worden in een flits geëlimineerd en verbinden uitgevers en adverteerders in de branche op een platform dat is afgestemd op de behoeften. Door gratis aan deel te nemen, kunnen uitgevers in de marktomgeving op een eerlijke en succesvolle manier concurreren, waardoor ze concurrerende prijzen kunnen handhaven. Het leidt tot de ontdekking van kosten die zo laag zijn als betaalbaar en aantrekkelijk voor adverteerders.

De crypto-reclame- en marketingindustrie is de afgelopen twee jaar uitgebreid. In vergelijking met 2017 is het reclame- en marketingvolume van ICO & IEO in iets meer dan een jaar verviervoudigd in 2018. Eenzelfde patroon is overgenomen door de hoeveelheid reclame- en marketingbudgetten voor projecten in het veld.

“Crypto Market Ads is een democratische en gedecentraliseerde marktplaats voor crypto- en blockchain-advertenties.” Het oprichtende kernteam.

Naast het opzetten van de beste marktoplossingen om te adverteren rond het blockchain-universum, creëren ze een internet van goederen en diensten voor leveranciers en wereldwijde markten; Crypto Market Ads wil de manier wijzigen waarop leveranciers producten en services toewijzen door een echt wereldwijd P2P (peer-to-peer) ecosysteem te creëren, waarin leveranciers vertrouwen hebben en waarin goederen en services onmiddellijk wereldwijd beschikbaar zijn en dit allemaal via een netwerk van marktplaatsen. Crypto Market Ads wil ook interactieve online tools aanbieden, zoals een decentrale visuele marketplace builder met een intuïtieve en gebruikersvriendelijke interface. Het wordt aangevuld met een initieel platform voor het aanbieden van munten (ICO) voor de markten om het succes van alle belanghebbenden, betrokken partijen en early adopters te waarborgen.

Is er een speciale aanbieding voor bijdragers?

De eerste 999 mensen die minstens 3+ ETH bijdragen in privéverkoop, betalen levenslange 0% kosten op de Crypto Market Ads-marktplaats samen met een oprichter-badge.

Crypto Market Ads-functies, de drie fundamenten van het platform

Als we kijken naar de uitdagingen van een recentelijk geconsolideerde industrie, heeft de markt een vertrouwd platform nodig als veilige hemel en brug. Een standaard die premiejagers, early adopters en de meest succesvolle crypto-ruimte-uitgevers verenigt. In deze zin kan de Crypto Market Ads-markt profiteren van zijn drie sterke punten:

 • Promoot of bied marketingdiensten aan.
 • Verstrek adviesdiensten.
 • Koop / verkoop diensten gerelateerd aan bestaande of nieuwe crypto / blockchain-projecten.

Door consistente voordelen te bieden, genereert crypto-ruimte kansen voor diegenen die zijn ondergedompeld in het revolutionaire ondernemerschap. De makers van community’s en content hebben goede winsten nodig om zonder zorgen hun taken te kunnen blijven uitvoeren. Als gevolg hiervan worden de waarde van inhoud, websites, forumactiviteit, video’s, webinars, e-mailcampagnes en vele andere gerelateerde services geconsolideerd. Momenteel is er geen geconsolideerd platform. Crypto Market Ads opent de deuren voor de actoren van de sector om hun reclame- en marketingdiensten aan te bieden. De mentaliteit van de oprichters is om adverteerders te helpen bij het vinden van alle dienstverleners op één plaats tegen concurrerende en rationele marktprijzen.

Met andere woorden, het hoofddoel is het genereren van waarde voor alle partijen. Op deze manier verkrijgen de partijen, vanwege de traceerbaarheid en transparantie van de blockchain-technologie, een verwantschap van vertrouwen. Marketingteams kunnen vrijwel alle aspecten van promoties aan influencers, professionals, beloningsjagers en andere gerelateerde serviceproviders op een transparante manier uitbesteden. Ze kunnen ook met uitgevers onderhandelen en aangepaste aanbiedingen ontvangen op basis van hun behoeften.

Neem deel aan Crypto Market Ads PRIVATE SALE vanaf 20/04/2019 en ontvang 50% korting (muntbedrag zeer beperkt)!

(1 CMA = 0,005 USD)

www.cryptomarketads.com

Verwachtingen voor groei in de crypto-advertentiemarkt op korte en middellange termijn

Momenteel is de totale marktomvang ongeveer $ 5 miljard en de verwachting is dat deze in de daaropvolgende jaren zal groeien. Verwacht wordt dat het in 2021 meer dan $ 54 miljard zal bedragen. Deze positieve en snelle groei heeft logistieke en externe problemen veroorzaakt; valkuilen zoals het verbieden van crypto-reclame door grote bedrijven in de wereld. Bedrijven en uitgevers die profiteren van het opladen van maximaal tien keer meer dan andere vergelijkbare niches is een uitstekend voorbeeld. Het wordt ook moeilijk te vinden in gerenommeerde beïnvloeders en uitgevers, omdat de vroege groei zonder regelgeving in het verleden fraude en fraude heeft aangetrokken.

Op basis van de hoge eisen van de crypto-reclame- en marketingindustrie, heeft het een platform nodig om grote hoeveelheden advertentie- en marketingaankooporders uit te wisselen. Crypto Market Ads stelt voor om deze problemen op te lossen door een stabiele markt te bieden. t kan adverteerders en uitgevers samenbrengen op een open en democratisch marktplatform. Uitgevers en dienstverleners zullen met elkaar concurreren door middel van marketingtactieken zoals het aanbieden van prijzen, aantoonbaar concurrentievermogen en directe communicatie. Veelzijdigheid voor market makers is een van de sterkste punten van Crypto Market Ads. Adverteerders kunnen hun marketingcampagnes en advertentiecampagnes snel en betrouwbaar uitvoeren zonder exorbitante budgetten te hoeven maken of contact op te nemen met tientallen uitgevers.

¡Crypto Market Ads Marketplace Live!

BEZOEK HIER MARKTPLAATSEN Crypto Market Ads

Deze oplossing zal de hele gespecialiseerde advertentieruimte helpen om volledig autonoom te worden, in plaats van te vertrouwen op grote bedrijven; bedrijven die deze nieuwe paradigmaverandering niet ondersteunen. De crypto-markt is groot genoeg om op zichzelf te evolueren zonder ondersteuning van reguliere uitgevers. Het zal echter met open armen de experts ontvangen die erin springen en beslissen om deel te zijn van de meest revolutionaire mondiale transformatie in decennia.

Details en distributie van de Crypto Market Ads-munt

Bron: cryptomarketads.com/CMA_whitepaper.pdf

Om deel te nemen aan de projectlancering, kunt u bijdragen als premiejager of munten kopen van Crypto Market Ads. Er worden tien miljard eenheden uitgegeven, waarvan 50% beschikbaar is voor privéverkoop en IEO; de niet-aangekochte munten worden gebrand op basis van de parameters die zijn beschreven in de officiële documentatie van de Crypto Market Ads. Privéverkoop begint op 20 april en iedereen kan deelnemen, behalve inwoners van de Verenigde Staten. De verdeling van de munten in Whitepaper voor de Crypto Market Ads toont de volgende verhoudingen:

 • 50% Private Sale & IEO (Crowd Sales)
 • 10% marketing, bounty, verkoop, doorverwijzingen en adviseurs.
 • 20% ruilen en reserveren.
 • 10% Crypto Market Ads Founders (sluit een jaar).
 • 10% van de leden van het Crypto Market Ads Team (sluit een jaar).

Hieronder delen we de officiële links en sociale-mediarekeningen van het project. Blijf op de hoogte van de details die voor de IEO verschijnen.

 • Whitepaper – https://www.cryptomarketads.com/CMA_whitepaper.pdf
 • Website – https://www.cryptomarketads.com/
 • Facebook – https://www.facebook.com/cryptomarketads
 • Twitter – https://twitter.com/cryptomarketads
 • Gemiddeld – https://medium.com/@info_85454
 • Reddit – https://www.reddit.com/user/CryptoMarketAds
 • Discord – https://discord.gg/vQ7hmTd
 • YouTube – https://www.youtube.com/channel/UCuxX-rPnrI4j2KqybFk_-jQ
 • Telegram – https://t.me/CryptoMarketAdsOfficial