Crypto koersen

Koersen die rood of groen kleuren. Het blijft de mensen bezig houden. Wie met Day Trading bezig is, bekijkt elke seconde de candlesticks. Wie meer aan HODL doet, kijkt eens in de zoveel tijd naar de cryptokoersen. Wij schrijven regelmatig artikelen over de koersen van cryptocurrencies. In deze categorie lees je alles wat hier mee te maken heeft. Is de koers weer eens met 80% gedaald? Dan lees je dat bij ons direct. Ook als de koersen met 500% gestegen zijn, lees je daar direct over!

Technische analyse

Candlestick chartsCrypo-handelaren hebben verschillende hulpmiddelen om de markt voor cryptocurrency te beoordelen. Eén daarvan is een aanpak die bekend staat als technische analyse. Met behulp van deze methode kunnen traders een beter begrip krijgen van het marktsentiment en belangrijke trends in de markt isoleren. De een vind TA belangrijk en maakt er ook winst mee, een ander vindt het een soort van geavanceerde glazenbolkijken. Wij schrijven (nog) niet veel over technische analyse, maar meer over koersen in het algemeen.

Koersen vinden

Als je de actuele koersen wilt bekijken, kun je dat goed doen op onze pagina met alle cryptocurrency. Hier vind je alle koersen van de munten waar wij over hebben geschreven. Dit zijn er al meer dan 100! Wekelijks voegen wij meerdere nieuwe valuta toe. Als je een overzicht wilt hebben van alle koersen, dan verwijzen wij je door naar de geweldige website van Coinmarketcap. Hier lees je ook meer informatie over de marktkapitalisatie van alle cryptocurrencies. Hieronder vind je alle artikelen die gaan over de koersen van cryptovaluta.


Bitcoin breekt door tienduizend dollar grens

Bitcoin breekt door tienduizend dollar grens

Bitcoin ( BTC ) heeft zijn gestage prijsstijging in de afgelopen drie maanden voortgezet om voor het eerst in meer dan een jaar door de magische 10.000 dollar grens te breken. Koers vergeleken met begin 2019 Bitcoin brak vandaag het $ 10.000-cijfer. In de eerste vier...

Handel €1000 gratis! 

Wij hebben een hele leuke samenwerking met onze favoriete cryptocurrency broker. Wie zich via de onderstaande button registreert handelt de eerste 1000 euro gratis! Helemaal zonder enige transactiekosten.