Crypto info

Deze categorie is groot en bevat alle artikelen die gaan over cryptocurrency, crypto-projecten en de gehele wereld van cryptocurrencies. Je zou het ook kunnen zien als een categorie waar overige informatie in wordt geplaatst of artikelen waar wij geen geschikte categorie voor kunnen vinden.

Voorbeelden van crypto info

Fintech

Wij hebben recent een bericht geplaatst over belangrijke bedrijven in de Fintech industrie, die bezig zijn met het ontwikkelen van dingen die te maken hebben met blockchain en cryptocurrencies. Deze blog past perfect in deze categorie, omdat het gaat over informatie die te maken heeft met de wereld van cryptovaluta. Ook artikelen die de voordelen en nadelen van stablecoins belichten of een game waarin je cryptocurrency kan zoeken net zoals in Pokemon Go, passen goed in Crypto Info.

Sorteren en verder lezen

Wij hebben meer dan 500 artikelen geschreven en elke dag komen er minstens 2 tot 5 bij. Je kan in deze categorie de artikelen sorteren op meest gelezen, laatste nieuws en nog meer filters. Aan de onderkant van deze pagina zie je een pijltje, waarmee je meer artikelen in kan laden. Je leest per artikel een korte inleiding. Als het je aanspreekt, kun je op de titel of het bericht klikken om een volledige informatie te lezen.


Nieuwe munten week 47, 2019

Nieuwe munten week 47, 2019

Deze week zijn er bijzonder weinig nieuwe crypto toegevoegd aan Coinmarketcap. Ik denk dat dit het minst aantal nieuwe crypto zijn in de geschiedenis van deze serie. Deze week zijn FirmaChain, Ormeus Ecosysteem, CUTcoin, Tellor, Vinci, Nervos Network, Kuverit, Bispex...

Handel €1000 gratis! 

Wij hebben een hele leuke samenwerking met onze favoriete cryptocurrency broker. Wie zich via de onderstaande button registreert handelt de eerste 1000 euro gratis! Helemaal zonder enige transactiekosten.