Crypto 300 Club: Scam? Betrouwbaar? - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Crypto 300 Club: Scam? Betrouwbaar?

Crypto 300 club

Wij worden de laatste tijd regelmatig uitgenodigd door bezoekers via ons contactformulier en Facebook voor de Crypto 300 club. Een programma waar je geld kan investeren en in Bitcoin uitbetaald kan krijgen. Rendement de eerste 60 dagen 2%, daarna minimaal 1%. Je investeert geld waarmee handelaren (experts) mee gaan traden op de crypto markt. Crypto 300 club geeft daarna de winst gegarandeerd aan jou. In deze blog bekijk ik of Crypto300club een scam is of dat het de moeite waard is om te investeren.


Wat is de Crypto 300 club?

De Crypto 300 club is een online crypto-handelssysteem dat is gemodelleerd naar een succesvol cryptobedrijf. Zij bieden clubleden nu dezelfde kansen om winst te verdienen met crypto transacties. Deze club bundelt al het geld dat door cryptoleden wordt besteed aan “Crypto Packs” en heeft vervolgens een team van deskundige cryptohandelaars die dagelijks transacties uitvoeren namens alle leden. Alle winsten worden betaald aan de leden in de vorm van een dagelijkse 1% commissie (0,5% in het weekend). Op elk Crypto-pakket dat eigendom is van elk individueel lid. Het crypto 300 club-systeem zorgt er voor dat mensen van alle inkomensniveaus jaarlijks meer dan 300% verdienen. Vandaar de naam Crypto 300 club.

De beloftes

Op de officiële website, die ik hier niet neer ga zetten, staan een aantal beloftes:

  • Dagelijkse betaling van 2% gedurende 60 dagen, daarna 1% voor altijd bij alle aankopen (10 dollar tot 1 miljoen dollar)
  • Winsten binnen 48 uur uitbetalen
  • 30 dagen geld terug garantie
  • Alleen e-mailadres en voornaam vereist – verdien miljoenen zonder overheidstoezicht

Crypto 300 club scam?

Het korte antwoord? JA. Het is een scam. Het doet bij mij alle alarmbellen rinkelen. Ik zal stap voor stap doornemen waarom je niet in zee moet gaan met dit bedrijf.

Dagelijks rendement

Een wijze les voor iedereen: Een dagelijks rendement (daily compound) bestaat in cryptocurrency NIET. Dit hebben we ook al gezien bij de ondergang van Bitconnect. Een Tweet die ik graag aanhaal, is die van Vitalik Buterin (de oprichter van Ethereum). Hij stelt daarin als antwoord op iemand die een vraag stelt over een ponzi-scheme: “Ja, als zij 1%/dag bieden, dan is het een ponzi”.

Winsten binnen 48 uur uitbetalen

Betaling van winsten door het bedrijf worden binnen 48 uitbetaald. Net als bij Bitconnect gaat dit goed, zolang er een verse instroom is van nieuwe mensen. Aan de voorkant lijkt het voor mensen die er bijvoorbeeld nu inzitten, dat het allemaal werkt. Pas als de koers verder crasht of er geen nieuwe leden meer bijkomen, dan is het geld op. Winsten worden dan niet meer uitbetaald en je zit met waardeloze Crypto packs.

30 dagen geld-terug garantie

Net zoals bij het eerste punt is dit onmogelijk op de manier die zij voorstellen. Er is bijna geen groep ervaren crypto-traders die geen verlies hebben gemaakt dit jaar. Andere groepen of personen hebben misschien kleine winsten, maar zoveel om een geheel platform dagelijks 1% te bieden is er niet. Binnen 30 dagen hoopt de Crypto300club dat er genoeg nieuwe leden zijn om jou uit te betalen.

Verdien miljoenen zonder overheidstoezicht

Als er bij deze belofte bij jou geen alarmbellen gaan rinkelen, dan weet ik het ook niet meer. Vertrouw dit absoluut niet.

Het team

Op de pagina about-us staat een prachtige foto van het team. Jonge mensen, ervaren mensen, mensen die er netjes gekleed en rijk uitzien. Deze foto is echter gestolen van een Braziliaans managementbedrijf. Alleen de achtergrond is aangepast. Deze foto wordt ook nog door 100 andere websites gebruikt.

Crypto club 300 traders
“Traders”

Maar, ik verdien er geld mee?

Ja, zoals ik al eerder stelde: Het gaat nu aan de voorkant waarschijnlijk goed. Er melden zich voldoende nieuwe leden aan (mede dankzij de mensen die hun affiliate/refferal-link spammen). Geld dat je nu ontvangt komt niet van de expert traders, maar direct vanuit de Crypto Packs van nieuwe leden. Dit kan een bedrijf misschien even volhouden, maar niet voor lang. Stop er per direct mee en investeer geen geld meer in dit scam bedrijf. Pas goed op, ook al lijkt het nu even goed te gaan!

Eindoordeel

Het is een grote scam. Het kan nooit lang goed gaan. Het bedrijf kan nu de winsten uitbetalen (dagelijks), omdat alle huidige leden nieuwe leden aan het werven zijn. De huidige leden beloven gouden bergen aan andere (onervaren) mensen. Vertrouw dit niet en stop er mee. Investeer er niet in. Stop ook met het promoten van dit malafide en onbetrouwbare bedrijf. Jij bent je het product promoot ook schuldig. Dit hebben we in het verleden ook bij Bitconnect gezien. Om af te sluiten met de woorden van Vitalik Buterin: “Ja, als zij 1%/dag bieden, dan is het een ponzi”. Je bent gewaarschuwd. Lees vooral eens de opkomst en ondergang van Bitconnect. Er zijn erg veel overeenkomsten.

Crypto 300 Club is een scam.