Home Bitcoin Crown kopen iDEAL of exchange (CRW/Crowncoin)

Crown kopen iDEAL of exchange (CRW/Crowncoin)

DELEN
Crown cryptocurrency crowncoin

Crown is een digitale cryptocurrency met een zelfbesturende functie. De munt wordt op een exchange en tijdens het kopen bij onder andere Litebit (gratis account), afgekort als CRW. Crown kopen kan direct met iDEAL. Ook is het mogelijk om deze crypto te kopen en verkopen via een exchange. Het is een valuta die voor beginners erg makkelijk is om te verkrijgen en te bewaren in een digitale portemonnee (wallet).  In deze blog lees je alles over Crown wallets, kopen en verkopen.

Een digitale CRW portemonnee

Voordat je deze cryptovaluta gaat kopen, is het verstandig om te bepalen in wat voor digitale portemonnee (wallet) je deze gaat opslaan. Je hebt meerdere keuzes. Een volledig overzicht van de beschikbare Crown wallets kun je vinden op de officiële website van deze valuta via deze link https://crown.tech/wallet. Enkele mogelijkheden zijn:

 • Windows wallet
 • Mac OS wallet
 • Linux wallet
 • Gratis Litebit wallet (meer informatie over Litebit wallets)

Crown kopen iDEAL

CRW kan direct worden gekocht met iDEAL. Dit vinden wij de beste optie voor de beginner. Je betaalt gewoon vanaf jouw bankrekening en krijgt daar cryptovaluta voor terug. Wij hebben een uitgebreid Litebit Stappenplan en informatie geschreven. Om CRW te kopen onderneem je in het kort de volgende stappen:

 1. Zorg dat je zelf een wallet hebt aangemaakt. Kies je voor de gratis Litebit wallet? Dan mag je deze stap overslaan
 2. Maak een gratis account aan bij Litebit via deze link
 3. Kies bovenin de optie CRW
 4. Vul in hoeveel je Crown Coin je wilt kopen. Dit kan in EUR of CRW ingevuld worden.
 5. Vul je ontvangstadres in of kies voor Litebit wallet gebruiken
 6. Betaal met iDEAL
 7. Wacht af de valuta in jouw wallet verschijnt

Op een exchange kopen

Crew kan ook op een exchange worden gekocht. Deze optie is iets goedkoper dan de vorige, maar is voor de beginner misschien niet de beste optie. Je maakt een account aan op Yobit of Bittrex. Daar stuur je Bitcoin heen. Je gaat daarna handelen tussen BTC/CRW. Als je dit hebt gedaan, dan verstuur je jouw CRW weer naar een wallet. Als je dit wilt doen moet je wel eerst Bitcoin kopen. Dat kan bij de onderstaande aanbieders:

DELEN
Vorig artikel11 juli 2010: Veel nieuwe gebruikers dankzij Slashdot, waarde keer 10
Volgend artikelEthereum voor het eerst boven $500 (ATH)
Edwin is de oprichter van Bitcoinsaltcoins.nl. Sinds 2012 investeert hij in cryptovaluta. Ooit begon hij (te laat) met Bitcoin, maar wel op tijd met Litecoin. Toen hij zijn eerste winst maakte met LTC, was Edwin verkocht. Sindsdien volgt hij al het cryptocurrency nieuws. Zijn cryptopassie kan hij sinds 2017 kwijt op Bitcoinsaltcoins.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here