CoVEX - Een enkel platform om de gehele crypto levenscyclus te voltooien - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

CoVEX – Een enkel platform om de gehele crypto levenscyclus te voltooien

CoVEX is in opkomst als het meest uitgebreide en eenvoudig te gebruiken platform voor het kopen van een cryptocurrency en het gebruiken van alle moderne handelsdiensten. CoVEX is niet alleen populair voor kopen, verkopen, handelen, maar CoVEX heeft als doel om een ​​centraal platform te worden voor crypto-uitwisseling met de hoogst behoudende beveiliging, gebruikersvriendelijk met beperkte uitvaltijden. CoVEX biedt het eerste alles-in-één crypto-cryptocurrency-uitwisselingsplatform dat alle functies bevat die u op een uitwisselingsplatform zou willen zien.

CoVEX- De multifunctionele cryptocurrency-uitwisseling

Wanneer we het hebben over een cryptocurrency-uitwisseling, kun je alleen maar denken aan de functies zoals het kopen van een crypto en het verhandelen ervan. Dit is tenminste wat we moesten geloven. Je zult zeker verbaasd zijn als je ontdekt dat de CoVEX cryptocurrency exchange veel meer kan doen.
CoVEX crypto exchange platform is het complete pakket. Het is geen geheim dat de meeste cryptocurrency-uitwisselingen werden ontwikkeld door enthousiastelingen, waarvan slechts een klein deel de vereiste technologische rijpheid had om crypto’s veilig te houden.

“CoVEX Exchange is nu live met het meest geavanceerde systeem met de laagste prijs voor het kopen en verkopen van je favoriete cryptocurrencies.”

CoVEX Exchange-functies:

Geschikt voor iedereen:

CoVEX crypto-uitwisseling is geschikt voor iedereen. Van een beginner tot handelaren van wereldklasse, dit platform maakt niet alleen indruk op zijn publiek. Voor een beginner zal de CoVEX-uitwisseling een nieuwe functie introduceren, sociale handel genaamd, waarmee gebruikers elke transactie kunnen kopiëren die een gereputeerde handelaar op het platform maakt. Dus elke keer een winnende handel garanderen.
Verdien BTC, ETH, USDT en meer

Het platform biedt gebruikers ook de mogelijkheid om meer crypto te verdienen door de interne munt, dat wil zeggen de CoVEX-munt in hun portemonnee te houden. Dus het proces voor het verdienen van geld vereenvoudigen. Deze winsten worden berekend op 50% van de commissies van elke transactie die plaatsvindt in de uitwisseling en worden gelijk verdeeld volgens het aantal tokens dat elke gebruiker heeft op het moment van de distributie. Dat wil zeggen, hoe meer CoVEX-tokens je in je portefeuille vasthoudt, des te meer beloningen je ontvangt in verschillende tokens.

Korting bij kopen en verkopen

CoVEX, de revolutionaire crypto-uitwisseling heeft de perfecte oplossing om uw geld te sparen terwijl u een trading fee betaalt. Niemand wil graag de handelskosten betalen. We moeten echter allemaal betalen voor het gemak dat een crypto-uitwisseling biedt wanneer we beginnen met handelen. CoVEX heeft een in-house token genaamd de CoVEX-munt waarmee alle gebruikers handelskosten kunnen besparen. Als u 1000 CoVEX-tokens of meer in bezit hebt, bieden ze u 50% korting op de handelskosten van uw aan- en verkopen van cryptocurrency op het CoVEX-platform.

CoVEX-verwijzingsprogramma

CoVEX biedt u tot 15% commissie voor elke succesvolle verwijzing. De inviter ontvangt de overeenkomstige verwijzingsbonus van de transactiekosten, elke keer dat de genodigde een bestelling voltooit. Voor een beginner is dit dus een goudmijn vol met kansen.

“Ons motto is beter, sneller, sterker en veiliger omdat de markt een crypto-uitwisseling nodig heeft die beleggers niet zal teleurstellen.

CoVEX Roadmap voor toekomstige ontwikkeling:

CoVEX-uitwisseling zal weinig platforms zijn die u nodig zou hebben om uw cryptocurrency-investeringslevenscyclus te voltooien. Het platform zal verschillende functies integreren zoals margehandel, sociale handel, p2p-leningen, prepaidkaarten en een betalingsprocessor. Het biedt zijn gebruikers alles wat ze ooit wilden, op dezelfde plek. Zo krijgt het een voorsprong op alle bestaande handelsplatforms.

1– Social Trading (copy trading): voor een beginner of handelaar die niet actief is in de crypto maar wel graag profiteert van de groei van crypto, brengt de CoVEX-uitwisseling een nieuwe functie met zich mee, genaamd social trading, waarmee gebruikers kunnen kopiëren elke transactie die een gereputeerde handelaar op het platform maakt. Dus, elke keer een winnende transactie door het volgen van Top traders bij CoVEX.

2– Margehandel: CoVEX zal de margehandel in een zeer grote mate vereenvoudigen. Het merendeel van de Marginhandel met het huis, maar CoVEX biedt een platform waar Margin-geldschieters en Marge elkaar kunnen ontmoeten. Op het CoVEX-platform kunnen kredietverstrekkers tarieven / ratio van leverage en rendement bepalen. Zij zullen de voorwaarde instellen hoe rendement en risico controle kunnen uitoefenen.
In tegenstelling tot traditionele margehandel waarbij de fondsen worden geliquideerd zodra ze de margeregel overtreden, ontvangen gebruikers van CoVEX een waarschuwing wanneer de waarde van de fondsen dicht bij de indompelingsgrens ligt. Gebruikers krijgen dus een kans om meer geld toe te voegen en hebben een langere positie op het geld. Dus in plaats van alles tegelijk te verliezen, biedt CoVEX zijn gebruikers de mogelijkheid om meer winst te maken en onnodige verliezen te voorkomen.

3- P2P-lening: het CoVEX-platform implementeert ook een gedecentraliseerde p2p-leenservice. Dit stelt gebruikers over de hele wereld in staat om leningen in mindere tijd te ontvangen en verlaagt zelfs de terugbetalingskosten terwijl ze tegelijkertijd de intere beschermende van de geldschieter.

Payment Gateway & Pre-paid Card: CoVEX is een alles-in-één cryptocurrency-exchange die alle cryptocurrencies ondersteunt en die ook een gateway voor crypto-betalingen levert. Om de blockchain-technologie verder uit te dragen, zal dit platform verkopers een crypto-betaalgatewayservice bieden. Verkopers hebben de mogelijkheid om elke betaling die ze ontvangen om te zetten in fiat geld of deze ook in cryptocurrency te ontvangen.
CoVEX Pre-Paid Card biedt de gebruikers een prepaid-kaart die kan worden gebruikt in elke offline winkel die kaartbetalingen accepteert.

Conclusie:

Het CoVEX handelsplatform helpt in essentie om aan al uw tradingbehoeften te voldoen. Omdat dit het enige platform is dat zoveel verschillende functies biedt, zal het zeker de steun krijgen die het verdient. Als u op zoek bent naar een nieuw handelsplatform, heeft u nu de perfecte oplossing voor uw ogen. Door CoVEX-uitwisseling te gebruiken, krijgt u toegang tot een overvloed aan krachtige hulpmiddelen op één plaats. Zo vereenvoudigt u uw reis door de crypto-ruimte.

Officiële weblinks: