Coinmerce ervaringen: Account aanmaken en verificatie - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Coinmerce ervaringen: Account aanmaken en verificatie

Coinmerce ervaring aanmelden

Een account aanmaken bij Coinmerce is noodzakelijk als je crypto wilt gaan handelen op de website van het bedrijf. Omdat ik nog geen account had bij Coinmerce, heb ik dit aangemaakt en het stap-voor-stap gedocumenteerd. Hoe eenvoudig is het om een account aan te maken en hoe lang duurt het voordat je er bent geverifieerd? Mijn ervaring met het aanmaken van een account en verifiëren bij Coinmerce!

Stap 1: Naar de officiële website Coinmerce en account aanmaken

De eerste stappen om een account aan te maken zijn erg simpel. Je gaat naar de officiële website van het bedrijf via deze link en klikt op registeren. Je vult dan een aantal gegevens in, zoals e-mailadres en gewenst wachtwoord. Daarna ontvang je een bevestiging in het opgegeven e-mailadres. De grote knop met “VERIFY NOW” kun je dan niet missen.

Verify e-mail Coinmerce

Stap 2: Verdere gegevens invullen

Voordat je kunt gaan handelen in één van de talloze cryptovaluta die Coinmerce in zijn aanbod heeft, moet je nog enkele gegevens invullen. Eerst moet je de gegevens, zoals naam, adres, telefoonnummer e.d. invullen. Dit is de allereerste stap die je in je account zelf moet ondernemen. De tweede stap is om een bankrekening te verifiëren.

Bank Verification Coinmerce

Stap 3: Bankrekening verifiëren

Bij sommige andere aanbieders is het soms een lang proces om een bankrekening toe te voegen aan een account. Bij Coinmerce was het bij mij binnen enkele tellen geregeld. Je drukt hiervoor op Bank verification (Level 1) of als je de taal op NL hebt gezet: Bankverificatie (Level 1). Je kan nu gewoon via iDEAL €0,01 storten in je account. Ik ontving na een paar seconden een mailtje dat het koppelen van de bankrekening was gelukt. Mijn wekelijkse limiet was direct 500 euro. Een leuk beginbedrag voor de crypto beginner natuurlijk! Ik heb het verificatieproces nog iets verder doorlopen.

Stap 4: Identiteit toevoegen

Klik in het dashboard op ID Verificatie en het proces start automatisch. Ik heb er voor gekozen om een kopie van mijn paspoort te uploaden, maar je kan ook een rijbewijs of identiteitskaart gebruiken. Ik probeerde om de afbeelding in het scherm te slepen, maar dat werkt niet. Als je op “upload file” drukt, kun je een bestand uitkiezen. Ook kun je een foto maken met je mobiele telefoon. Daarna werd mij gevraagd om een kort filmpje op te nemen waarop ik over mijn linkerschouder kijk en drie cijfers uitspreek. Dit proces duurde ongeveer totaal 1 -2 minuten. Na ongeveer 8 (!!) minuten kreeg ik al een mail met daarin de bevestiging. Ik ben level 2!

Verify ID coinmerce

Wat zijn de Coinmerce limieten?

  • Level 1 (bankverificatie): tot maximaal 500 euro per week verhandelen
  • Level 2: 20.000 euro per dag en 60.000 euro per week.

Conclusie en mijn ervaring

Een account aanmaken bij Coinmerce is vrij eenvoudig en je kan binnen enkele tellen al voor maximaal 500 euro per week handelen. Wil je iets meer verhandelen, dan moet je een ID-verificatie-proces doorlopen. Ook dit is een simpel proces. Ik ga nu het platform intensief gebruiken en ook dit ga ik uitgebreid bijhouden in meerdere blogs de komende tijd. Doe je met mij mee?