Coinerium CONM-token combineert snelle betalingen en biedt weerstand tegen volatiliteit - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Coinerium CONM-token combineert snelle betalingen en biedt weerstand tegen volatiliteit

Coinerium

Af en toe wordt gezegd dat Bitcoin een vorm van waardeopslag, een betalingssysteem of een wereldwijde valuta is. In sommige opzichten wordt verwarring of onenigheid veroorzaakt door het vermogen van Bitcoin om alle drie de functies uit te voeren. De hoge volatiliteit van cryptovaluta zorgt ervoor dat risicomijdende traditionele beleggers ze niet gebruiken. Het hoofddoel van Coinerium is ervoor te zorgen dat gebruikers dagelijks geld kunnen overboeken via hun CONM-token zonder risico op verlies en kunnen dit bovendien doen in een veilige omgeving.

Het CONM-token is het token gecreëerd door en voor de doelstellingen van Coinerium om geld en fondsen over te dragen op een eenvoudige, gedecentraliseerde en veilige manier. Voor dit doel worden de risico’s van verlies door volatiliteit geëlimineerd door verankering aan de dollar. Daarom is elke CONM gelijk aan $ 1 (Amerikaanse dollar). Tegenwoordig hebben stabiele tokens, deze worden ook wel stablecoins een duizelingwekkende comeback gemaakt. Na de lancering en de bewezen bruikbaarheid van Tether, omarmt de crypto-ruimte de stablecoins. De voordelen zijn opmerkelijk, bij het aflossen van Bitcoins voor Dollar of Euro worden de operaties traag en duur; echter, de crypto-stabiele tokens, die je direct kan ruilen van Bitcoin tegen Dollar of Euro hebben gewonnen dankzij gemak en snelheid.

Coinerium introduceert een blockchain-ecosysteem ter vervanging van contante betalingen; door veilige en vrijwel zero-cost transacties in een beveiligde omgeving. Vervolgens analyseren we het project waarbij het CONM-token betrokken is in een gedecentraliseerd ecosysteem van betalingen via blockchain.

Ecosysteemfuncties rond het CONM-token

Het Token-formaat is een ERC-20-standaard op het Ethereum-netwerk, compatibel met de meest populaire en veilige netwerkportfolio’s zoals Metamask, MyEtherWallet of MyCrypto. Ook cold storage voor koude opslag die compatibel zijn met de ERC-20-standaard zijn inbegrepen. Op het gebied van gegevensprivacy zijn er tegenwoordig allerlei hulpmiddelen voor het traceren van financiële en andere gegevens. Met de juiste tool en een paar klikken kan iedereen gemakkelijk onze acties op het netwerk voorspellen, van het volume van onze transacties tot zelfs het schatten van onze geschatte inkomsten of onze meest persoonlijke voorkeuren.

De strijd om het volgende product, item, eten of kledingstuk in trend te raden, wordt op het internet, ook wel wereld wijde web, uitgevochten. Dit is de reden waarom gebruikers of bedrijven mogelijk niet willen dat hun transacties plaatsvinden op een volledig openbaar of gecentraliseerd platform.

Totale transparantie kan leiden tot schending van het recht op privacy; sommige gegevens zijn gevoelig om op te worden geschreven in ketens van onvergankelijke en openbare blokken. In dit opzicht heeft Coinerium een ​​ecosysteem ontworpen dat de financiële privacy van gebruikers respecteert, en de privacy nabootst die wordt aangeboden door contante betalingen (fysieke uitwisseling van valuta of bankbiljetten). De centralisatie van privégegevens wordt een aanvalsvector voor cybercriminelen; naast het verwateren van vertrouwen, kan dit ook leiden tot misbruik van gegevens van derden.

Coinerium’s portemonnee (ook wel wallet genoemd) is ook beschikbaar voor mobiel. Daarnaast zullen kenners van de blockchain-industrie een klantenservice-ondersteuning krijgen. Beheerders hebben openbare accounts voor eenvoudige lokalisatie door gebruikers. Gericht op de loyaliteit van nieuwe gebruikers door het aanpakken van problemen, vragen en incidenten die gebruikers kunnen hebben. Het proces is net zo eenvoudig als het downloaden van de applicatie en het registreren van het telefoonnummer.

Handelaren en detailhandelaren zullen een wereldwijd, snel en stabiel betalingssysteem krijgen

In het Coinerium-ecosysteem worden handelaren gedefinieerd als bedrijven die betalingen accepteren in CONM-tokens in ruil voor hun producten of diensten. Samen met individuele gebruikers vormen ze de ruggengraat van gedecentraliseerde gemeenschappen. In die zin hebben market makers hun plaats veilig gesteld in Coinerium na een eerste goedkeuring. Om de cashless community van Coinereum te ontwikkelen, is een Software Development Kit (SDK) geïntroduceerd. Elke leverancier die de SDK downloadt en configureert, kan betalingen accepteren in CONM-tokens.

Verkopers hebben twee hoofdcategorieën op het platform (standaard en goedgekeurd). Standaard handelaren, handelaren die Coinerium alleen als betaalbemiddelaar gebruiken en uw Coinerium niet in rekening brengen. Goedgekeurde handelaars zijn verkopers die voldoen aan de noodzakelijke vereisten. Vereisten vastgesteld door de stichting om vanaf de basis in elke valuta in rekening te kunnen brengen, met een minimum limiet van 1000 Coinerium. De stichting stelt een gemiddelde commissie van 5% vast.

Details en specificaties over tokenverdeling

Het CONM-token maakt deel uit van de recente categorie van stabiele tokens (Stablecoins), het is zo geconfigureerd dat de waarde ervan is verankerd aan de prijs van de Amerikaanse valuta. Een detail dat onze aandacht heeft getrokken, is het percentage tokens dat beschikbaar is voor de acquisitie van beleggers, 70% van de totale uitgifte. Dit resulteert in een lage kapitalisatie van de kant van de oprichters die de verdeling naar het maximum decentraliseren. De minimale verzameling is ingesteld op $ 1.000.000, terwijl het maximum is vastgesteld op $ 5.000.000.

ICO start op 30 april 2019

Zoals te zien is in de documentatie, zijn (70%) tokens beschikbaar tijdens acquisitie in de verschillende fasen (voorverkoop en initiële verkoop). Als een ERC-20-token moeten beleggers een compatibel adres hebben voor het Ethereum-netwerk. De resterende 30% wordt toegewezen aan drie groepen gevormd door adviseurs (adviseurs en / of commercieel), Team en beloningen / Airdrops; elk van hen is 10% van het totaal respectievelijk toegewezen. Voor meer informatie over de eerste verkoop en de voorwaarden voor deelname, raden we aan het technische document te lezen (Whitepaper)

Het totale bedrag aan Coinerium in omloop zal worden verzekerd in een slim contract (smart contract) (150% garantieborg in Ethereum). Als gevolg van recente zorgen over het witwassen van geld, zullen individuele gebruikers niet in staat zijn om via de stichting te verzamelen; ze zullen in staat zijn om het Coinerium CONM-token op uitwisselingen in te wisselen. Zoals hierboven vermeld, mogen alleen geselecteerde en goedgekeurde handelaren in het systeem hun Coinerium omzetten in een trustvaluta. Als u meer wilt weten over Coinerium, kunt u de sociale netwerken of de website bezoeken voor meer informatie en updates.

Coinerium Officiële introductievideo

Coinerium Website & officiële links

Website- https://coinerium.io/

Whitepaper – https://coinerium.io/Whitepaper_V1_NL.pdf

Coinerium Dashboard – https://dashboard.coinerium.io

Telegram – https://t.me/coinerium

Medium- https://medium.com/@subscribes_13227

Facebook – https://www.facebook.com/coinerium

Twitter – https://twitter.com/coineriumToken

Instagram – https://www.instagram.com/coinerium/