Coin-to-Coin traden bij Anycoin Direct - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Coin-to-Coin traden bij Anycoin Direct

Coin-to-coin Anycoin Direct

Het is sinds gisteren mogelijk om Coin-to-Coin te traden bij de cryptocurrency broker Anycoin Direct. Klanten kunnen voortaan de ene digitale valuta direct voor een andere digitale valuta ruilen, zonder dat er fiat geld of een bankrekening aan te pas komt. Wil je bijvoorbeeld Ripple (XRP) wisselen direct voor Ethereum (ETH)? Dat kan met de Coin-to-Coin feature van AnyCoin Direct.

Maak direct een account aan bij Anycoin Direct

Een stappenplan voor Coin-to-Coin ruilen

 1. Maak een account aan bij Anycoin Direct via deze link
 2. Ga naar het tabblad “Trade” in de menubalk
 3. Kies aan de linkerkant een valuta die je zelf bezit, zoals Ether (afbeelding 1)
 4. Vul de hoeveelheid in die je wilt wisselen naar een andere munt, bijvoorbeeld BTC
 5. Voer het BTC-adres in waar jij de Bitcoin op wilt ontvangen
 6. Ga akkoord met de algemene voorwaarden van Anycoin Direct
 7. Klik op de button “Trade Ethereum”
 8. Je komt nu op een pagina waar je een QR-code ziet om de digitale valuta naar over te maken. Scan de QR-code met jouw wallet om het geld te verzenden of kopieer en plak het adres in het ontvangstadres-vakje. (afbeelding 2)
 9. Wacht af totdat de transactie is voltooid.
 10. Je hebt succesvol een coin geruild voor een andere coin met de Coin-to-Coin feature van Anycoin Direct.
Coin-to-Coin Anycoin Direct
Afbeelding 1
Coin-to-Coin overmaken
Afbeelding 2

De voordelen van Coin-to-Coin

Anycoin Direct is een van de eerste grote Nederlandse cryptocurrency brokers die deze functie heeft. Dit is een functie die veel voordelen biedt, zoals:

 • Sneller en efficiënter handelen
 • Geen fiat geld meer nodig
 • Meer veiligheid
 • Geen tussenkomst van exchanges

Je hebt zelf altijd controle over de cryptocurrencies. Alle private keys zijn gewoon in eigen bezit. Op deze manier heb jij altijd de toegang tot jouw eigen geld. Je hoeft geen geld of crypto meer over te maken naar een centrale identiteit.

Mijn mening over Coin-to-Coin

Het is fijn dat cryptocurrency brokers zich blijven ontwikkelen. Anycoin Direct heeft de afgelopen tijd zeker niet stil gestaan. Zij hebben namelijk de afgelopen tijd meerdere nieuwe cryptovaluta aan het platform toegevoegd. De Coin-to-Coin feature is echter direct een zeer grote vernieuwing. Er zijn wel een aantal buitenlandse aanbieders die ongeveer hetzelfde aanbieden, maar een vertrouwd groot Nederlands bedrijf had dit nog niet. Ik zie erg veel voordelen van deze feature. Het zorgt er in ieder geval voor dat beginners niet direct op een exchange hoeven te handelen. Dit is voor veel mensen nog een te grote stap. Anycoin Direct maakt cryptovaluta omwisselen met de Coin-to-Coin feature toegankelijker en gemakkelijker. Dit zijn twee woorden die ik graag zie op het gebied van cryptovaluta!