Coin info

In deze categorie zie je alle berichten die zijn geschreven binnen dit onderwerp. Je kan de berichten sorteren naar eigen wens. In Coin Info staan berichten waarin je meer informatie lees over cryptocurrency. Op deze manier maak je kennis met meerdere soorten cryptovaluta, die je misschien eerst nog niet kende. Wij proberen alles zo onafhankelijk mogelijk te schrijven.

Wat is een “coin”

Cryptocurrency voor beginnersEen coin staat in dit geval voor een cryptocurrency, cryptovaluta of cryptogeld. Natuurlijk kan het in een andere context een geheel andere betekenis hebben. Een cryptocurrency is een digitaal activum dat is om te werken als een ruilmiddel dat cryptografie gebruikt om financiële transacties te beveiligen. Ook om extra eenheden te creëren en overdrachten van activa te verifiëren.

Verschillende soorten cryptocurrencies

Je hebt op het moment meer dan 1500 cryptocurrencies. Al is het ons doel om al deze valuta te behandelen, moeten we reëel zijn en beseffen dat dat niet snel gaat lukken. Wij hebben op het moment meer dan 100 verschillende digitale valuta uitgewerkt. Een overzicht vind je in de lijst met cryptocurrencies. In deze categorie lees je de informatie-artikelen die vallen onder coin informatie. In deze artikelen lees je de algemene informatie, hoe je het kan kopen en wat het project eromheen precies is. Heb je zelf toevoegen of opmerkingen, dan kan je altijd reageren of het contactformulier invullen.
Page 1 of 3 1 2 3

Betaal géén handelskosten bij Bitvavo

Bitvavo heeft een onwijs gave actie voor nieuwe klanten. Bij de aankoop van de eerste 1000 euro aan cryptocurrencies, betaal je geen handelskosten. Dit is een unieke actie van dit bedrijf. Zij zijn hiermee wederom de goedkoopste crypto exchange van Nederland!

Bitvavo crypto kopen

Maak snel een gratis account aan