Coin Dogs: Fok, train en neem deel aan wedstrijden op de blockchain - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Coin Dogs: Fok, train en neem deel aan wedstrijden op de blockchain

Coin Dogs

Coin Dogs is een vrij nieuwe blockchain-based game. In het spel kan je honden fokken, honden trainen en honden met elkaar laten racen. Met deze onderdelen kan je cryptovaluta verdienen, ook wanneer je het spel niet speelt. In het spel wordt er gekeken naar de cyclus van de maan. Wanneer het volle maan is, zijn de condities om te fokken met de grijze wolf het best. Hierdoor wordt het spelen van het spel dynamisch en blijft het leuk.

Wanneer kan je het spel spelen?

Helaas kan nog niet iedereen het spel meteen spelen. Om het spel te kunnen spelen, moet je van een bestaande speler een uitnodigingscode krijgen. Hierdoor komen er geleidelijk steeds meer spelers bij. Bij voorgaande blockchain-based games ging dit nog wel eens mis. Wanneer een spel uitkwam waren er soms zo veel spelers dat het netwerk dat niet aan kon. Door geleidelijk steeds meer spelers toe te laten, voorkom je dit probleem. In deze blog vind je nog meer dieren blockchain-games.

Verdien cryptovaluta tijdens het spelen van Coin Dogs

In het spel zijn er verschillende onderdelen waarmee je geld kunt verdienen. Deze cryptovaluta wordt meteen overgemaakt naar jouw Litecoin wallet, zonder dat je daar transactiekosten over hoeft te betalen. De betalingen worden binnen twee dagen bevestigd. Coin Dogs zorgt er alleen voor dat cryptovaluta worden overgemaakt van speler naar speler, ze houden geen cryptovaluta vast. Er worden in Coin Dogs verschillende cryptovaluta geaccepteerd:
– Litecoin
– Bitcoin
– Dogecoin (hoe kan het ook anders 😉)
– Ethereum
– Zcash
– Dash
– Bitcoincash
– Monero

Meer informatie over deze blockchain-game lees je op de officiële website.

Honden fokken

In het spel zijn er verschillende spelonderdelen waar je ook cryptovaluta mee kunt verdienen. In het spel kan je bijvoorbeeld honden fokken, trainen en de honden laten deelnemen aan wedstrijden. In de hondendatabase van het spel worden steeds meer hondenrassen toegevoegd. Al deze hondenrassen kan je met elkaar kruisen, zo krijg je echt unieke honden. Om zelf een hond te fokken kan je kiezen uit honden van andere spelers. Je betaald voor de kwaliteiten die de hond heeft, heeft de speler bijvoorbeeld veel getraind dan betaal je meer. De honden die jij hebt gefokt kunnen door andere spelers gebruikt worden om een hond te fokken. Hier krijg jij dus cryptovaluta voor, ook wanneer je het spel niet aan het spelen bent. Je kunt de honden fokken op puurheid van het ras en op snelheid.

honden fokken

honden fokken 2

Meedoen aan wedstrijden

In het spel kan je ook meedoen aan racewedstrijden met jouw hond(en). Om mee te doen aan een wedstrijd hoef je geen kosten te betalen. In één wedstrijd kan je ook meerdere van jouw honden mee laten racen, hierdoor vergroot je de kans op winst. Ook kan je jouw honden mee laten doen aan wedstrijden wanneer jij de game niet aan het spelen bent. De prijzen kunnen flink oplopen.

wedstrijden 1