CEO van Binance noemt 2018 een “correctiejaar” - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

CEO van Binance noemt 2018 een “correctiejaar”

De crypto-koersen lijken weer iets aan te trekken. Toch is het jaar 2018 over het algemeen niet heel positief geweest voor de koersen. Het is een rood jaar geweest. Changpeng Zhao noemde 2018 een correctiejaar. Hij sprak wel optimisme uit voor de toekomst van de gehele crypto-industrie in een video-interview met de toonaangevende website Bloomberg.

Direct handelen op de exchange Binance

Lees ook:

De plannen van Binance

Zhao, de medeoprichter van Binance, zei dat het een correctiejaar is. Hij merkte op dat de factor prijs van een valuta een sterkte aantrekkingskracht heeft voor speculanten. Zhao verwacht wel dat de markt zal groeien, dankzij de nieuwe toepassingen, enthousiaste developers en de use cases die verdere acceptatie van cryptocurrency stimuleren. De plannen van Binance zijn niet veranderd door de slechtere koersen in 2018. Binance is nog steeds bezig om hun plannen te pushen en alle targets te halen.

Zhao over regelgeving en overheidsbemoeienis

Zhao vindt dat er nog teveel onduidelijk bestaat omtrent regelgeving in veel landen ter wereld. Hij denkt dat investeerders en mensen die enthousiast zijn over cryptocurrencies snel duidelijkheid willen. Ook als de regelgeving strenger wordt dan het nu is. Hij specificeerde dat de crypto-industrie regelgeving wil die innovatie bevordert en niet zaken volledig zal hinderen. Hij besloot het interview met te zeggen dat hij nog steeds veel vertrouwen heeft in de gehele industrie. Ook al is 2018 een correctiejaar.

Binance labs

In 2018 heeft Binance zijn activiteiten uitgebreid naast de traditionele crypto-exchange zelf. Binance Labs, het onderdeel van het bedrijf dat zich bezig houdt met innovatie, heeft een Incubator Program gelanceerd. Vorige week heeft dit bedrijf meerdere blockchainprojecten via dit programma van financiële en mentale steun voorzien.

Ook is er een liefdadigheidsprogramma gelanceerd. Deze charity draait volledig op de blockchain en helpt onder andere kansarme kinderen in Malta. Dit zijn bijvoorbeeld patiënten die terminaal ziek zijn of kinderen uit slechte wijken met weinig toekomstperspectief.