Cashaa ICO: Een volledig financieel blockchain platform (CAS token) - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Cashaa ICO: Een volledig financieel blockchain platform (CAS token)

Cashaa ICO CAS token

Een ICO die wij al een tijd in de gaten houden: Cashaa. Volgens ons een veelbelovende ICO die op 6 november 2017 van start gaat. Als vroege investeerder kan je CAS Tokens kopen met een mooie bonus. Cashaa is een volledig financieel platform gemaakt voor mensen die nu al bankieren, maar ook voor de miljarden mensen die dat nog niet doen. Het team bestaat uit mensen die ervaring hebben in de financiële- en banksectoren. Daarnaast worden zij geadviseerd door leiders van de grootste bedrijven ter wereld (fortune 500 bedrijven).

Update oktober 2018: hier De ICO van Cashaa is afgelopen. Investeren in de ICO is dus niet meer mogelijk. Je kan wel CAS-tokens kopen op diverse exchanges. Bekijk het overzicht.Bonusstructuur

Ben je nu al enthousiast of wil je de website bekijken? Lees dan eerst even de bonusstructuur. Hoe eerder je instapt, des te meer CAS tokens je krijgt.

 • 6 november 2017: 40 % + 2.5 % Bonus
 • 7, 8 en 9 november 2017: 20 % + 2.5% Bonus
 • 10 tot en met 17 november: 10 % + 2.5% Bonus
 • Tot het einde van de token verkoop: 5 % + 2.5% Bonus (verwachting 5 december of tot de hard cap is bereikt van 32 miljoen dollar)

Wat is Cashaa?

Cashaa verbindt bedrijven en gebruikers met elkaar op de blockchain. Zij betrekken hierbij de huidige financiële wereld op een decentrale manier. Het Cashaa platform bestaat uit een decentraal handelsplatform, een liquiditeitsverschaffingsmechanisme, elektronisch betaalnetwerk en door activa gedekt platform. Dit klinkt allemaal vrij lastig, maar in het kort komt het er op neer dat Cashaa een groot financieel platform wil gaan worden. Een platform dat alles wat in de financiële sector afspeelt, decentraal maakt. Denk hierbij aan leningen, beurs, ruilplatformen, bankrekeningen etc.

Prijs van CAS tokens en investeren

Tijdens de ICO is de prijs van 1 CAS gelijk aan $0,10. Investeren in de munt kan vanaf 30 dollar. In totaal worden er tijdens de ICO 510 miljoen tokens uitgegeven. Alle tokens die niet worden verkocht, worden vernietigd. Dit proces heet in het Engels ook wel burning of burned. Totaal willen ze maximaal 32 miljoen dollar ophalen. Het is dus verstandig om er snel bij te zijn.

Hoe meedoen?

Om te investeren in deze veelbelovende ICO van 6 november, kun je de volgende stappen ondernemen:

 1. Ga naar Cashaa via deze link (voor extra bonus)
 2. Maak een gratis account aan
 3. Bevestig jouw account via de activatiemail
 4. Kies voor de optie Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) of Bank transfer
 5. Kies hoeveel CAS tokens je wilt kopen
 6. Maak het bedrag over in BTC, ETH of via een bankoverschrijving
 7. Gefeliciteerd, je hebt nu Cashaa tokens gekocht!

CAS kopen met Bitcoin

Je kan met deze ICO meedoen door te betalen in Bitcoin. Je kiest deze optie op de officiële website. Daarna vul je in hoeveel CAS tokens je wilt hebben. Dan krijg je een adres te zien en een QR-code waarop je Bitcoin kan overmaken. Misschien dat je nog geen BTC hebt, dan kun je onze pagina lezen over Bitcoin kopen.

Meedoen met Ethereum

Ethereum overboeken werkt hetzelfde als de vorige optie. Mocht je op deze manier mee willen doen aan de ICO, lees dan Ethereum kopen

Cashaa met Bankoverschrijving kopen

Niet bij alle ICO’s is dit mogelijk, maar bij Cashaa wel. Je kan een overboeking doen vanaf (internet)bankieren. Let wel op: Het is een internationale overboeking, dus het kan even duren voordat het geld op de rekening staat van Cashaa. De bonustokens worden gerekend op het moment dat het geld binnen is bij hun. Niet de dag van overschrijving. Je kan dus beter cryptocurrency met iDEAL kopen en deze versturen. Dat is sneller.


KYC-proces

Je krijgt 2,5% bonustokens als je binnen 7 dagen na aankoop het KYC proces doorgaat. Dit is een afkorting van het Engelse Know Your Customer, oftwel: Ken jouw klant. Als je tot 1500 dollar koopt moet je hiervoor een telefoonnummer verifiëren. Koop je meer, zoals wij hebben gedaan, moet je een kopie van een legitimatiebewijs en een rekening waarop jouw naam en adres staat (bijvoorbeeld water, gas, licht, internet of telefoonrekening).

Conclusie

Cashaa is een zeer ambitieus netwerk. We zijn wel eens coins en tokens tegengekomen die een onderdeel willen aanpakken van de financiële wereld. CAS tokens wil de gehele financiële sector op zijn kop zetten. Het feit dat ze een hard cap hebben en de niet-verkochte tokens verbrand worden, zien wij als een positief punt. Investeren in een ICO is wel riskant en je hebt nooit garantie op winst. Geef dus enkel geld uit aan deze ICO als je het ook kan missen. Kan je het niet missen? Doe het dan niet.