Cardano kopen (ADA) - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Cardano kopen (ADA)

Cardano ADA kopen

Cardano is een ambitieus project. Het bestaat uit verschillende lagen. Hierdoor kan het zich snel aanpassen waar nodig. De munt die hierbij hoort wordt afgekort als ADA. Je kan Cardano niet direct met iDEAL kopen, maar moet eerst een aantal stappen ondernemen. Zo kun je ADA op het moment alleen kopen door dit op een exchange te doen. Wij verwachten dat in de toekomst er nog meer exchanges bij gaan komen en dat het makkelijker gaat worden om deze cryptovaluta te kopen. Hieronder leggen we je de mogelijkheden uit voor Cardan kopen. Ook zie je de verschillende opties voor ADA wallets.


Cardano kopen via een exchange

Het beste kun je deze cryptovaluta kopen bij Bittrex. Zij bieden de mogelijkheid om te ruilen tussen ADA/BTC. Je moet dus eerst Bitcoin kopen en deze versturen naar deze exchange. Daarna plaats je een kooporder voor ADA. Hierna kun je er voor kiezen om deze cryptovaluta op de exchange te laten staan of in een wallet te plaatsen. Voor kleine hoeveelheden zou je kunnen overwegen om deze op de exchange te laten staan. Grotere hoeveelheden kun je het beste in een (offline) wallet plaatsen. Zo heb je zelf de Cardano in beheer en ben je niet afhankelijk van de exchange.

Eerst Bitcoin kopen

Je moet eerst wel beschikken over BTC. Deze kun je – naar onze mening – het beste bij de volgende aanbieders kopen. Vergelijk ze allemaal eens en kijk waar je de beste prijs kunt vinden.

Bitcoin en honderden altcoins kopen, verkopen, bewaren en traden kan veilig en snel bij Binance. Met aantrekkelijke bonussen en acties. Stort eenvoudig met iDEAL, bankrekening (SEPA) of creditcard.

Welke Cardano wallet gebruiken?

De officiële website raadt het gebruik van de Deadalus wallet aan. Deze kun je via deze linken downloaden. https://daedaluswallet.io/. Dit is een open-source project speciaal gemaakt voor deze cryptovaluta. Middels deze software is het uiteindelijk ook mogelijk om een paper wallet te downloaden. Zo staat jouw ADA netjes offline, waar geen hacker bij kan. Tenzij je jouw private keys deelt..