Home Cryptocurrency kopen Bytecoin kopen op een exchange (BCN)

Bytecoin kopen op een exchange (BCN)

DELEN
Bytecoin kopen changelly

Bytecoin is een cryptovaluta dat bekend staat om zijn anonimiteit. Het heeft een enorm grote market supply, waardoor de Bytecoin koers nooit echt enorm hoog gaat worden. Je kan wel voor weinig geld erg veel Bytecoin kopen. In deze blog vertellen we je de manieren waarop je deze cryptovaluta kan bemachtigen. Het kan helaas niet direct met iDEAL. Je kan deze munt kopen op een exchange of ruilen via Changelly (maak een gratis account). Beiden zullen we hieronder toelichten.


Eerst Bitcoin kopen

Om op een exchange te gaan handelen tussen BTC/BCN, moet je wel eerst beschikken over BTC. Bitcoin kopen kan via de onderstaande aanbieders erg gemakkelijk. Als je besluit om bij Litebit te kopen, dan hoef je niet per se zelf een wallet aan te maken. Je kan vanuit een Litebit Wallet cryptovaluta versturen naar een exchange.

Versturen naar een exchange voor Bytecoin kopen

Op de onderstaande exchanges kun je handelen naar Bytecoin toe. Het zijn er niet veel. Het totale volume is vaak niet enorm hoog, maar zeker niet aan de lage kant. De munt hoort vaak tot de top 50 van cryptocurrency in grootte. Kies een van de twee exchanges uit waar jij je het meest prettigste bij voelt. Iedereen heeft weer zijn eigen voorkeur.

  • Poloniex
  • HitBTC

Handelen en Bytecoin kopen

Je verstuurt nu jouw Bitcoin naar de exchange toe. Daarna zoek je naar de juiste market. In dit geval ga je op zoek naar de BCN/BTC markt. Daar vul je een kooporder in. Let goed op de huidige prijs, de laatste koop- en verkoopprijzen. Kijk je Bytecoin order nog een paar keer goed na voordat je deze definitief opstuurt naar de exchange.

Ruilen via Changelly

Via Changelly (maak een gratis account) kun je tegen aantrekkelijke tarieven (lage transactiekosten) van 50 soorten cryptovaluta omruilen/omwisselen naar Bytecoin. Wij hebben hier een uitgebreid Changelly review en stappenplan voor geschreven. Dit is voor ons de optie die wij het meest gebruiken om Bytecoin te kopen.


DELEN
Vorig artikelSteem Dollar en Steem kopen op een exchange
Volgend artikel31 oktober 2008: Bitcoin Whitepaper
Edwin is de oprichter van Bitcoinsaltcoins.nl. Sinds 2012 investeert hij in cryptovaluta. Ooit begon hij (te laat) met Bitcoin, maar wel op tijd met Litecoin. Toen hij zijn eerste winst maakte met LTC, was Edwin verkocht. Sindsdien volgt hij al het cryptocurrency nieuws. Zijn cryptopassie kan hij sinds 2017 kwijt op Bitcoinsaltcoins.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here