Bull run? Snel en goedkoop met iDEAL crypto kopen! - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Bull run? Snel en goedkoop met iDEAL crypto kopen!

Bear bull market

De markten lijken vandaag weer iets in te zakken, maar veel mensen hebben het er wel over: De bulls zijn terug. Mensen beginnen meer te zoeken naar Bitcoin-zoektermen op de zoekmachine, de koeren stijgen en ook onze website krijgt het dubbele aantal bezoekers per dag. WE hebben nu al meerdere keren de vraag via ons contactformulier gehad: Ik wil crypto kopen bij een Nederlandse aanbieder, maar niet teveel transactiekosten betalen.

Bijna geen handelskosten!

Uniek in het Nederlandse landschap van cryptocurrency brokers is het zeker; Bij Bitvavo betaal je een fractie van een procent aan handelskosten. Dit is tussen de 10 en 15 keer goedkoper dan bij de Nederlandse concurrenten. Je kan gratis met iDEAL en Bancontact geld storten vanaf je eigen bank. Dit doe je dus gewoon met de bekende en vertrouwde betaalmethode. Daarna kan je kiezen om op de eenvoudige methode te kopen (invullen hoeveel je wilt hebben en bevestigen) of handelen op de grote Bitvavo exchange. In allebei de gevallen betaal je nauwelijks transactiekosten of handelskosten.

Gratis Bancontact stortingen

Eerder kondigde Bitvavo aan dat tijdelijk Bancontact stortingen, die voornamelijk bij onze Zuiderburen worden gebruikt, gratis waren. Dit is zo goed bevallen dat deze regeling voor vast is ingevoerd. Je betaalt dus nooit transactiekosten voor het storten met Bancontact. Ook voor iDEAL is deze regeling al veel eerder ingegaan.

Twee nieuwe valuta toegevoegd aan de exchange

Bitvavo blijft vernieuwen. Hebben ze eerder ons al heel blij gemaakt met een grote exchange, hebben ze nu alweer twee nieuwe valuta aan hun platform toegevoegd: Enjin (ENJ) en Pundi X (NPXS)

Enjin (ENJ)

Enjin is een in Singapore gevestigd informatietechnologiebedrijf dat in 2009 is opgericht. Het is een van de grootste gamingcommunityplatforms die meer dan 250.000 gamegemeenschappen en ongeveer 20 miljoen geregistreerde gamers ondersteunt.

Pundi X (NPXS)

Ontwikkelaars, token-uitgevers of verkopers kunnen hun digitale assets verspreiden in het wereldwijde netwerk van Pundi X of in hun eigen privénetwerk. U kunt zowel online als offline crypto-gebruikers gemakkelijk bereiken om uw gebruikersbestand te laten groeien en tegelijkertijd gebruik te maken van de kracht van blockchain-technologie.