BTC Surf breidt zijn exclusieve aanbod voor zijn gemeenschap uit - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

BTC Surf breidt zijn exclusieve aanbod voor zijn gemeenschap uit

Als u lange tijd in de wereld van cryptocurrencies bent geweest, had u de evolutie van de bedrijfsmodellen moeten ervaren. In de beginfase waren er veel bedrijfsmodellen gekoppeld aan reclame.

De reeds bekende “kranen” en de PTC’s (Paid To Click) waren een haalbare manier om kleine porties cryptocurrencies te verwerven om diep in deze wereld te gaan. Toen kwamen er meerdere problemen en bleven alleen de beste projecten over.

En vandaag stellen we u een van die projecten voor die zich in de loop van de tijd hebben aangepast en verbeterd om een ​​plaats te blijven innemen in de verzadigde wereld van internetreclame: BTC Surf.

Wat is BTC Surf?

BTC Surf is een community, ontwikkeld door de professionals van de Spaanse Blockchain Association. Iedereen kan zich gratis registreren en genieten van verschillende voordelen (afhankelijk van het type lidmaatschap).

Afhankelijk van de activiteit in de community kun je Bitcoins verdienen, kun je verkeer verdienen voor je webportaal of nieuwe portals en investeringsmogelijkheden ontmoeten.

Adverteer voor altijd

Leden kunnen adverteren met een enkele betaling en levenslang genieten van de service. Op deze manier kan de adverteerder gedurende zijn hele leven verkeer ontvangen van echte gebruikers en zo zijn opbrengsten verhogen.

Gebruikers die niet willen adverteren, kunnen ook verdienen terwijl ze advertenties zien van de geadverteerde partners en ook kwaliteitsalternatieven kennen die worden gepromoot door de andere leden van de community.

Andere bronnen van voordelen: het aangesloten systeem

Afgezien van de normale activiteit van de community, kan het ook worden verdiend door het platform aan te bevelen aan andere gebruikers, waarmee we vervolgens een percentage van de winsten verdienen die later dankzij die gebruiker worden gegenereerd. Het BTC surf affiliate-netwerk is tot 11 niveaus diep (voor de hoogste lidmaatschappen).

Duidelijkheid met financiële gegevens

De verdeling van geld gegenereerd door de gemeenschap is een duidelijk systeem ontworpen met transparantie om het vertrouwen in het systeem te garanderen.

De verdeling is als volgt:

  • 50% – lidmaatschapsplan verdeeld in 11 niveaus.
  • 20% – Externe surfpromotie voor alle adverteerders, die bezoeken genereren uit andere verkeersbronnen.
  • 10% – Wekelijkse bonus.
  • 10% – willekeurige bonus per activiteit.
  • 10% – Beheer en onderhoud van BTCSURF-systemen

De nieuwste: the pool

De nieuwste en meest innovatieve service die BTC Surf-partners ons bieden, is de ‘pool’. Als we het over zwembad hebben, vermelden we niet wat we allemaal kennen als mijnbouwpool. Een pool is in het algemeen een groep mensen (of bedrijven) die samenkomen om een ​​service aan te bieden of te profiteren van een zakelijke mogelijkheid.

In dit geval is de pool die wordt aangeboden door BTC Surf bedoeld om de aangesloten netwerkmarkt te exploiteren. Met de bijdragen van de leden van de community worden de aangesloten netwerken van portals van topkwaliteit binnen het Bitcoin-universum en cryptocurrencies geëxploiteerd.

Laten we vervolgens de grafiek van de winstgevendheid van de pool tonen.

Pool

Zoals te zien is in de bovenstaande grafiek, varieert de winstgevendheid tussen 0,20% en 1% van de dagelijkse winst. Dat is een redelijk winstgevende investering als we rekening houden met de enorme concurrentie op de internetadvertentiemarkt.

Bovendien evolueert de pool naarmate de gemeenschap beslist, omdat ze investeringen zullen doen in de portals die de leden zelf beslissen: een hulpmiddel voor de gemeenschap!

Gevolgtrekking

BTC Surf is een volwassen, winstgevende gemeenschap die blijft innoveren om winstgevende diensten aan te bieden voor zijn gemeenschap, zoals blijkt uit de recente lancering van zijn commissie POOL.

Officiële links