BTC Direct: Een account aanmaken en verifiëren - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

BTC Direct: Een account aanmaken en verifiëren

BTC Direct

Als je bij een betrouwbare en snelle aanbieder Bitcoins wilt kopen, dan raden wij de aanbieder BTC Direct aan. BTC Direct hanteert gunstige koersen en heeft een vlot verificatieproces. Hoe je precies een account aanmaakt, jezelf verifieert en tot €1000 per keer aan BTC, Ethers en Litecoin kunt kopen en tot €10.000 kunt verkopen, leggen wij je hier stap voor stap uit. De gids is voor het laatst geüpdatet in December 2018


Wat is BTC Direct?

Volgens de officiële website van het bedrijf zijn zij een cryptocurrency broker. Zij bemiddelen in de aan- en verkoop van cryptogeld. Op het moment bieden zij Bitcoin, Litecoin en Ethereum aan om te kopen en te verkopen. Bij het bedrijf kun je 24 uur per dag, 7 dagen per week Bitcoins kopen. Dit bieden zij al vanaf 2013 aan. Hierdoor is BTC Direct een van de oudste cryptocurrency brokers ter wereld. Je kun de website hier vinden.

Waarom kiezen wij voor dit bedrijf?

Er zijn honderden andere bitcoin brokers op het internet te vinden. Als je goed aan het zoeken bent, dan zie je door de bomen het bos niet meer. Wij hebben er veel uitgeprobeerd. Bij de meeste betaalden wij hoge transactiekosten en zelfs een aantal verborgen kosten. BTC Direct is ons aangeraden door vrienden, die zelf al jaren BTC hier kopen. De voordelen van BTC Direct zijn:

  • Je krijgt gegarandeerd jouw coins, meestal binnen 2 minuten.
  • Ze staan elke werkdag van 09:00-22:00 voor je klaar. In het weekend hebben ze ook ruime openingstijden van 12:00 – 18:00.
  • Ze zijn volledig transparant. Er zijn geen verborgen kosten.
  • Activatieproces verloopt zeer vlot
  • Voor beginners en gevorderden zeer geschikt
  • Aankoop van €25.000 of meer mogelijk

Account aanmaken en verificatieproces

Wij hebben natuurlijk een account bij BTC Direct aangemaakt. Dit proces kan voor een beginner hier en daar misschien een aantal vragen oproepen, vandaar dat wij een handige tutorial hebben geschreven hoe je snel en makkelijk een account aanmaakt en BTC kan kopen. Wij hebben van het gehele proces screenshots gemaakt om het geheel te verduidelijken.

Stap 1

Ga naar de website van BTC Direct via deze link. Je komt op de homepage van de aanbieder uit. Hier zie je direct de huidige koers om Bitcoin te kopen en te verkopen. Rechts bovenin zie je de optie om te registreren. Als je nog geen account hebt, dan moet je op deze tekst drukken (zie afbeelding 1).

BTC Direct registeren
Afbeelding 1 – registreren bij BTC Direct

Stap 2

Vul de gevraagde gegevens in. Dit zijn jouw voornaam, achternaam, email en een wachtwoord. (zie afbeelding 2). Daarna druk je op de grote groene knop met daarop “Account Aanmaken”

BTC Direct - account aanmaken
Afbeelding 2: account aanmaken

Stap 3

Je ontvangt binnen een paar minuten een email met een link om jouw account te kunnen activeren. Mocht je deze niet direct krijgen, kijk dan even in de spam-folder. Wij hebben de mail bij onze Hotmail en Gmail wel gewoon in het postvak ontvangen. In deze mail staat een link waar je op moet klikken om jouw account te activeren. (zie afbeelding 3, link is bewust uit de afbeelding gehaald)

BTC Direct - Account activeren
Afbeelding 3: activatielink ontvangen en aanklikken

Stap 4

Als je op de link hebt geklikt, kom je – als het goed is – terecht bij de homepage van jouw BTC Direct account. Hier zie je staan dat je jezelf moet verifiëren. Als je dan met je muis (of in sommige gevallen vinger) op het vraagteken gaat staan, komt er een stuk tekst tevoorschijn. Je moet naar de email van support drie foto’s opsturen: Voor- en achterkant van jouw legitimatiebewijs en een “ID-Selfie”. (Zie afbeelding 4). Je kunt het beste met jouw smartphone de foto’s maken.

Stap 4 - hoe verifieren
Afbeelding 4: instructies om te verifiëren

Als het je niet lukt om een ID-Selfie zelf te maken, dan kun je het natuurlijk ook aan iemand vragen. Ze bedoelen hiermee een foto waarbij jij jouw legitimatiebewijs in de hand houdt. Je gezicht moet natuurlijk toonbaar zijn. De reden waarom je dit moet doen is volgens BTC Direct:

“Wij streven ernaar om het aan- en verkopen van cryptocurrencies zo eenvoudig mogelijk te maken, niet om anoniem handelen mogelijk te maken. Het kan bijvoorbeeld voor criminelen aantrekkelijk zijn om met gehackte bankrekeningen bitcoins te kopen. Om misbruik van ons platform te voorkomen zien wij ons genoodzaakt om onze gebruikers te legitimeren voordat zij kunnen beginnen met het handelen in crypto’s.”

Stap 5

Maak de foto’s en stuur deze op naar het mailadres van de support zoals op de afbeelding staat aangegeven. (zie afbeelding 5)

Afbeelding 5: Stuur de foto’s op naar het support emailadres

Stap 6

Je krijgt vrij snel een bericht dat je succesvol bent geverifieerd bij BTC Direct. Er staat dat je de hero (helden) status hebt gekregen. Vanaf nu kun je tot €1000 per dag aan Bitcoin, Ethereum en Litecoin totaal kopen en tot €10.000 per dag verkopen. (zie afbeelding 6).

BTC Direct kopen
Afbeelding 6: Geverifieerd!

BTC, ETH of LTC kopen bij BTC Direct

Wij hebben in het artikel over Bitcoin kopen een uitgebreid stappenplan gepubliceerd. Hier lees je hoe je BTC of een andere cryptovaluta kunt kopen bij onder andere dit bedrijf.

Korte disclaimer

Op deze pagina zijn sommige links affiliate links. Wij krijgen, als jij tot aankoop overgaat, een bescheiden vergoeding. Deze vergoeding wordt betaalt door het bedrijf zelf. Jij merkt hier niets van en krijgt ook niet minder cryptocurrency. Je helpt hiermee wel deze website in de lucht te houden. Heel erg bedankt daarvoor. Deze pagina is overigens geen gesponsorde content, omdat wij daadwerkelijk BTC Direct aanraden. Dit hebben wij zelfs bij onze familie aangeraden. Mocht je interesse hebben om BTC te kopen bij dit bedrijf, maar je wilt ons niet steunen, dan kun je via Google naar Bitcoin Direct gaan.

Dit artikel is onderdeel van de pagina Bitcoin voor beginners. Termen die je niet begrijpt zijn vaak aan te klikken en brengen je naar onze kennisbank