Breakout Stake (BRX): De beloning voor inzet in het netwerk - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Breakout Stake (BRX): De beloning voor inzet in het netwerk

Het Breakout Coin betalingssysteem is uniek omdat het meerdere currencies ondersteund, ieder met verschillende eigenschappen. Een van deze currencies is Breakout Stake. Dit currency-systeem is helemaal nieuw en heet een “multicurrency”. De eigenschappen van elke valuta beïnvloeden de manier waarop de valuta’s worden gebruikt.

Koop direct Breakout Stake (BRX) met iDEAL

Het betaalsysteem voor verschillende valuta’s

De Breakout chain ondersteunt verschillende valuta’s zoals Breakout coin, Breakout stake en Sister coin. Omdat de Breakout chain verschillende valuta’s ondersteunt, met elk verschillende eigenschappen, wordt dit systeem een “multicurrency” genoemd. Het “multicurrency” valutasysteem is gloednieuw. De eigenschappen van iedere valuta hebben invloed op de manier waarop de cryptovaluta wordt gebruikt.

Unieke hybride blockchain

Breakout Chain is een hybride proof-of-work/proof-of-stake (PoW/PoS) blockchain dat gebruikt maakt van een gedecentraliseerd ledger om transacties op te slaan. Geen enkele bank, overheid of andere centrale autoriteit controleert een aspect van het betalingssysteem. Het betalingssysteem is echter wel volledig transparant. Dat wil zeggen dat iedereen ter wereld elke transactie die ooit is verwerkt door het betalingssysteem kan controleren. Daarnaast maakt de Breakout Chain gebruik van geavanceerde technologische veiligheidsmaatregelen om te voorkomen dat iemand geld uitgeeft dat hij niet bezit of tweemaal geld uitgeeft.

De Breakout Coin (BRK)

De valuta Breakout Coin (BRK) is de kern van het Breakout chain multicurrency-systeem. Om de invoering van de Breakout coin te bevorderen, wordt een reserve van 7.000.000 BRK aangehouden door het bedrijf dat de munten verhuurt aan verkopers om hen te helpen hun bedrijf te promoten. Uitgaven van leningen worden in de loop van de tijd gedaan, ze bevatten strikte regels die ontvangers verbieden om de coin te verkopen op beurzen. De voorwaarden van de leningen moedigen de kredietnemer aan om een netto-koper te zijn op de open markt en worden niet bestraft als de BRK-prijs tijdens de terugbetalingsperiode aanzienlijk stijgt.

De Breakout Stake (BRX)

Breakout Coin transacties vereisen een kleine vergoeding die door de afzender wordt betaald en die wordt verzameld door mensen die het netwerk ondersteunen door transacties te certificeren. In de loop van de tijd wordt er, met de snelheid van 5% per jaar, nieuwe Breakout Coin gemaakt. Deze Breakout Coin wordt gebruikt om meer mensen te motiveren om het netwerk te ondersteunen waardoor het sterker wordt. De 5% inflatie wordt toegekend aan degenen die hun aandeel in het netwerk hebben bewezen. Die inzet heeft de vorm van een andere valuta, namelijk Breakout Stake (BRX).

Breakout Stake (BRX) kopen

Bij de onderstaande aanbieders kan je Breakout Stake kopen of een andere crypto. Daarmee kan je op een exchange BRX kopen.

Bitcoin en honderden altcoins kopen, verkopen, bewaren en traden kan veilig en snel bij Binance. Met aantrekkelijke bonussen en acties. Stort eenvoudig met iDEAL, bankrekening (SEPA) of creditcard.